Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Nos nekem a következőt válaszolta a szupport.
    Mint látható nincs szó benne arról, hogy bármikor is szankció lenne - ahogyan az sincs benne, hogy nem lesz (direkt rákérdeztem!!).
    Viszont nekem az a véleményem, hogy EDe lépni fog előbb-utóbb. Már csak azért is, hogy elejét vegye az ilyen jellegű problémáknak.
    Az is valószínű, hogy a már meglévőket nem fogja basztatni, de én EDét ismerve erre sem mernék mérget venni.
    Én qrva sok zsetont költöttem már el náluk a Lock On-tól kezdve és örülnék, ha kicsit occobban tudnék vásárolni, de.. Inkább megveszem biztos forrásból :)

"Konstantin Kharin02-07-2016 20:32:47Quote

Hello

We get a lot of complaints related to this resellers.
    There have been cases, they were selling the keys belonging to other users
    We recommend that you purchase the keys on our official e-shop or through Steam

Best regards and many happy landings !
    Konstantin "MotorEAST" Kharin
    Eagle Dynamics IT Team"
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.07.02. 21:56:12