Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Engem speciel sosem érdekeltek az online warok meg hasonló komplex küldetések, én csak dogolok ww2-es gépekkel meg örömrepkedek. Ehhez nekem elég az amit ad a DCS.
Mondjuk jó lenne ha az online játékoknál nem fosná össze magát az biztos.
Meg már említettem máskor is hogy nem látom az egészben a koncepciót. Jön vmi csapat akik megcsinálnak egy gépet, tök mindegy hogy nem illik bele a játékba, de kiadják. ha jövőre jönne a wright flyer, vagy az űrsikló, azon sem csodálkoznék.
De tényleg csak pár gépet kéne még kiadniuk és évekig ellene mindenki (mi 24, f18, ww2 gépek)
Nem tudom a ww2 vonallal is mi lehet? Ígértek spitet (azt fejlesztik most is), thunderboltot meg me 262-t is, és hozzá Normandia mapot. De olyan csöndben vannak azóta is hogy ihaj.
Szerintem nem lesz ez jobb sosem, mert a modulokból jön be némi pénz, a többi meg nem érdekli őket.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.06.17. 15:59:00