Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
off/ Tudom, ez egyéni szocproblem, nekem a 70e Ft-os Wacom Intous táblm működött szarul Photoshop (!) alatt, a Wacom az Adobe-ra mutogat, az Adobe a Wacomra, és mindketten a Windowsra, szerintük a Windows Ink felület szar, a Microsoft szerint meg nem is ilyen ceruzákhoz való. Fasza helyzet mi? :) Fórumbejegyzések alapján ez már azóta megy, mióta a 8.1 kijött. Röhej, hogy hónapokkal később egy fórumon mégis találtam megoldást, egy kétsoros user config fájlt kell notepadban készíteni, a Ps mappájába betenni, és innentől működik a nyomásérzékenység, meg minden ami kell (ezzel sanszos, hogy mégis az Adobe sara lesz ez). Mit nem adtam volna egy szaros checkboxért ami megold mindent