Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Az AMD GPU részlege (ATI) kisebb volt mint az NV, de a teljes cég akkor még cirka egálban volt. Viszont a "küldünk valakit" sztori nem egészen így néz ki. Ahhoz, hogy ez így legyen kell egy partneri kapcsolat, ennek vannak különböző szintjei, különböző szolgáltatásokkal, elvárásokkal.

Ettől függetlenül tudtommal az AMD "híresen" rossz viszonyban van az 1C-vel, szóval az, hogy 1C-s játékban gond van AMD-vel, igazából nem meglepő, mint ahogy az sem, hogy negatív kritikával illetik onnan őket. Bár ellen példa is van, mert például a RO2 alatt én soha semmilyen AMD specifikus hibával nem találkoztam. Ebben a kérdésben meglehetősen nehéz igazságot tenni, bár szerintem az elég beszédes, hogy a hibák mindig játék frissítéssel jöttek elő, vagy tűntek el, és nem a különböző driverek okozták, vagy oldották meg a gondot. Amikor megjelenésnél hiba van, az benne van a pakliban, na de amikor fél évvel, vagy éppen több évvel a megjelenés után még mindig grafikai hibák vannak, azt azért már nehéz egy gyártóra fogni, főleg annak a fényében, hogy a többi stúdió meg tudja oldani, hogy ilyen ne legyen tartósan.

A teljesítmény különbségekhez annyit, hogy az AMD driver rutinja eltér az NV rutinjától, ennek következtében CPU limites szituációban (jellemzően szimek a sok egység, nagy latotáv miatt) kapásból volt/van egy 5-10%-s hátránya, ami gyengébb CPU-k mellett akár nagyobb is lehet. Nekem mindig erős CPU-m volt, én így ezekből szinte semmit nem érzékeltem, de nyilván akinek egy AMD CPU van a gépében, annál ez a különbség jobban kijön, így lehetnek nagyobb eltérések azonos kategórián belül. Addig ez nem volt gond, amíg az árral ez kompenzálva volt, mert jó volt az ár/érték arány, de mára ez már sajnos nem igaz... Ráadásul ez az alacsony árazás hozta ilyen helyzetbe a céget is.

Hogy egy példát is hozzak... wolfhgb kolléga 7990-e DCS alatt minimum FPS-ben alig 20%-l maradt alul az én 980Ti-mel szemben, sőt ha W8-t használt én pedig W10-t, gyakorlatilag 10% körül volt a különbség. Ez nem éppen azt támasztja alá, hogy AMD alatt rosszabbul mennek a programok, igaz neki is erős CPU-ja van.

Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.05.19. 11:43:59