Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha lesz<#alien>#alien> működő fa, elgondolkozok rajta.
Ka-50
Még a végén visszaülök a Kamovba.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.06.23. 20:37:46
Újabb jó hír, hogy már nem lehet átrepülni az erdőkön, a fának ütközés már létező probléma. 😊
😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
MAjdnem jobb lenne ha hasonloan az ARMA dev verziójához nyitnának egy topikot a change lognak és oda heti rendszerességgel tennék be ,hogy mit fejlesztettek a játékon, igy egyrészt látná az ember a haladást és a javitásokat és talán jobban ki tudná szürni a bugokat majd később, ha tudja mire figyeljen.
ÉS havonta elég lenne egy ilyen stream adás, hogy mozgásban is bemutassák a fejlesztéseket.
Weekly DCS World Stream
A modul ikonokból kiderül, hogy F-5E wip státusban van és a X29(vélhetőleg mig-29) alpha stádiumban.
gondoltam , hogy valami képet vagy egyéb helyzetjelentést közölnek a többi fejlesztésről is.
Meg az E3 kapcsán azt hittem, hogy ott is feltünnek majd és az Occulust promozzák egy kicsit.
Ugy látszik a PR tevékenység sem az erősségük.
Az első 20-30 perc katasztrófa volt. Állandóan valami probléma volt, kilépett. Egyébként szép látványos, de én több infót vártam volna...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DCS World 2 - Nevada Test and Training Range Map
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.06.21. 22:02:06
Hol lehet a hiba?
Valahol tudom kölön típusra kalibrálni a joy-t, pontosabban az Y tengelyét?
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Kimondottan tetszik.
Kimondottan tetszik.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.19. 16:16:32
www.pumaszallas.hu
1. az nincs kész
2. simpithez oculus nem párosítható, mert ha van oculus akkor nem kell simpit 😄 Max valami kabin héjon gondolkodnék hogy kézzel tapogatózva azért érezzem hogy tényleg fizikálisan is bent ülök valamiben, nem a számítógépes fotelben markolászom az asztallra kirakot joy-t.
Én falconhoz csináltam simpit-et, ahhoz kellene már valami nagyobb monitor, tv akármire váltani.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Így 3 monitorral mennyire jön már át az émelyítő érzés repüléskor?
Vajon mi lenne a jobb választás a egy tágasabb 3d-s világ megjelenítéséhez a simpithez? 1 db nagyobb TV vagy 3 monitor, esetleg egy projector?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A memory leak kedves örökség a Lock-On-ból, bár FC2-ben pl. nem tapasztaltam, sőt, néhány update-tel ezelőttig a DCSW-ben sem, dehát egy jól megszokott "feature"-t miért is ne hozna vissza Ede?...
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az SLI kérdésre, meg ha átváltanánnak DX12-re akkor megoldódna minden ilyen gond, mivel nem driver szinten lenne a szabályozás hanem a játékban és nem kellene SLI kábellal összekötni a 2 VGA-t mindegyik külön számolná a dolgokat és jobb hatékonysággal mint most .Ráadásul nem kéne 2 azonos kártya hozzá, sőt még a CPU-ban elhelyezett GPU-t is használná.
Ezért nem értem, hogy ennyi szabad erőforrást megvon magátol az ED ha nem DX12re fejleszt.
shaken, not stirred
shaken, not stirred
A probléma ezzel, hogy rá kell nézned a kezedre, folyamatosan. Ami meg nagyon nem igaz DCS-ben.
shaken, not stirred