Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Jó zene (már akinek tecccik ugye), jó röpcsi.. mi kell még? 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mert perverz vagy<#nevetes1>.
Ha lesz<#alien> működő fa, elgondolkozok rajta.

Én folyamatosan abban ülök...<#buck>

Ka-50

Aki nem látta még esetleg, itt is fent a majdnem teljes anyag.

<#taps><#taps><#taps>igeeeeen!!!! Köszi!
Még a végén visszaülök a Kamovba.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.06.23. 20:37:46

Papa01
Sakkay mester, részlet neked Sanyo oldaláról:

Újabb jó hír, hogy már nem lehet átrepülni az erdőkön, a fának ütközés már létező probléma. 😊

😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Igen, valami újat kellene mindig mutatni az adásokban. Gondolom kényszer szülte a műsor létrejöttét, mert az ígéreteik messze nem teljesülnek és valamivel "nyugtatni" kell a népet (és esetleg már tudják valójában milyen távol állnak a megjelenéstől).
repvez
Hát ha heti rendszerességgel akarja folytatni akkor ahhoz valamit fel is kéne mutatni, mert hetente azt nézni, hogy körözget a sivatag felett és kilő pár rakétát hát nem éppen szórakoztató.
MAjdnem jobb lenne ha hasonloan az ARMA dev verziójához nyitnának egy topikot a change lognak és oda heti rendszerességgel tennék be ,hogy mit fejlesztettek a játékon, igy egyrészt látná az ember a haladást és a javitásokat és talán jobban ki tudná szürni a bugokat majd később, ha tudja mire figyeljen.
ÉS havonta elég lenne egy ilyen stream adás, hogy mozgásban is bemutassák a fejlesztéseket.
Következő adás:
Weekly DCS World Stream
repvez
Hát igen nem sok mindent mormogott . azt hitte m valamit mutogatnak a készülő dolgokból,de semmi nem volt.
A modul ikonokból kiderül, hogy F-5E wip státusban van és a X29(vélhetőleg mig-29) alpha stádiumban.
gondoltam , hogy valami képet vagy egyéb helyzetjelentést közölnek a többi fejlesztésről is.
Meg az E3 kapcsán azt hittem, hogy ott is feltünnek majd és az Occulust promozzák egy kicsit.

Ugy látszik a PR tevékenység sem az erősségük.
Ez annak tűnik.

Az első 20-30 perc katasztrófa volt. Állandóan valami probléma volt, kilépett. Egyébként szép látványos, de én több infót vártam volna...
repvez
valahol vissza lehet nézni offline is? tegnap nem voltam gépközelben
Emlékeztető.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DCS World 2 - Nevada Test and Training Range Map

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.06.21. 22:02:06
Működik az, csak folyamatosan nyomni kell a gombot, amire a trimet állítottad. Eleinte én is azt hittem, hogy nem működik, megy az, csak mintha lassan reagálna. A beállításoknál az egyik legördülő menüből kiválasztod a gépet, a mellette lévőből pedig az "Axis commands" -t, abban vannak a tengelybeállítások. Itt minden gépre külön be lehet állítani.
Ha jol remlik, a beallitasoknal gepenkent lehet az iranyitast beallitani, minden gepet kulonbozoen, abban mondjuk nem vagyok biztos, h az fc3 gepeit is kulon lehet e, de szerintem igen, azon belul az axisok beallitasainal tudsz tengelyenkent mindent allitani, 0 pontot is, ott allits rajta csak a szu 27 et kivalasztva!
f2d
FC3-ban, Su-27-esnél hiába próbálom kitrimmelni a gépet nem reagál, se a "trim reset"-re, se a "trim nose down"-ra. Olyan mintha folyamatosan hasra húznám a botot. Egyébként meg más gépeknél normálisan működik.
Hol lehet a hiba?
Valahol tudom kölön típusra kalibrálni a joy-t, pontosabban az Y tengelyét?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Ebben van valami, pedig nem ártana neki! 😊 Nameg helyhiányban sem szenved, jol mutatna egy 55m2 es panellakasban! 😊
aki egy ilyet ki tud fizetni,az nem nagyon foglalkozik villanyszámlával,és projektor égőkkel...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Egyebkent 7db benq projektor van a kicsikeben, nem szeretnek izzot sem cserelni bennuk mondjuk, nameg azt a 3kwh villanyszamlat sem fizetnem orankent nala! 😊
f2d
Ez mikorra várható?
Kimondottan tetszik.

f2d
Ez mikorra várható?
Kimondottan tetszik.

igen, mind külömböző irányokba vetítve, így növelve a vetített kép méretét és látóterét!
ez nem egy projektor,hanem legalább négy,ha anno jól olvastam a leírását.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

VO101Tom
A Simpites Titan 6K az 35000 NZD, olyan 6.5M Ft.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.19. 16:16:32

www.pumaszallas.hu

Szerintem trackIR-rel ugyanúgy lehet nézelődni projektorral is.
Na, ha nyernek a lotton en sem torpolnek, h ezt valasszam, v ezt valasszam! Azert kivancsi lennek egy arcedulara! Milyen terepen repul a csavo?
Hecker007
Egy 6K felbontás még szép hogy jó 😄

Cancri55
Számomra PROJEKTOR lenne a tuti megoldás, szerintem a felbontás egész jó, még fülkét sem kell hozzá építeni, a videóban látszik, hogy a hátsó légtért nem vetíti ki, de biztos meg lehet oldani azt is. A kapcsolható kabinok egérrel szintén használhatóak.

Projektorban en is gondolkodtam egy darabig, homoru feluletre vetitve, de a kello mereture nagyitott kep kozel rol nezve meg fhd felbontasu vetitonel is zavaroan pixeles, tv nel hasonlo a szitu kozelrol nezve, egy 55" fhd nel, 4k uhd megoldas lehet, de koltsegesnek tartom kello meretben, pit gyanant meg egy meretes lavor is megteszi vr t hasznalva, 😊 na jo ez poen volt, de fel evet biztos varnek a helyedben mar pl az oculusra, de meg inkabb mondjuk a starvr re!
ja ez igaz .. én valami olyanon gondolkodom ami mozog és + oculus.. szerkezetileg meg is tudom épiteni de a többihez sajna nem értek

Jo a harom monitor, de mindenkepp megvarnam a helyedben a vr szemuvegek kovetkezo generaciojat, ha meg nem ruhaztal be az alltalad felsorolt lehetosegek eggyikere sem!
Borisz80
persze oké, de:
1. az nincs kész
2. simpithez oculus nem párosítható, mert ha van oculus akkor nem kell simpit 😄 Max valami kabin héjon gondolkodnék hogy kézzel tapogatózva azért érezzem hogy tényleg fizikálisan is bent ülök valamiben, nem a számítógépes fotelben markolászom az asztallra kirakot joy-t.

Én falconhoz csináltam simpit-et, ahhoz kellene már valami nagyobb monitor, tv akármire váltani.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

hát én oculust javaslom .. azt semmi, még csak meg se közelíti 😊

Borisz80
Látom van pénz 😄
Így 3 monitorral mennyire jön már át az émelyítő érzés repüléskor?

Vajon mi lenne a jobb választás a egy tágasabb 3d-s világ megjelenítéséhez a simpithez? 1 db nagyobb TV vagy 3 monitor, esetleg egy projector?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Me beallitottam a heliost az a 10 c modul ala, mukodese hibatlan, meg fogom az f15 c ala is beloni, kivancsi vagyok mit kezd a progi egy olyan pilotafulkevel, ahol az mfd k es a muszerek elnek, de a gombok nem, meglatjuk mit csinal, valaki esetleg probalta mar? Mert, ha halott ugy, nem koptatom a tekervenyeim!
Ezen tenyleg jot rohogtem, 😊 "grafikai annamariak" tetszett! 😊
sure
Ha viszont a fullscreen módot kikapcsolja az ember, nincs VSync...a video memória elfogyásának a jele első körben az FPS visszaesés, aztán ha az ember kicsit tovább vár, jönnek a grafikai annamáriák, átlátszó textúrák, ilyen szépen e:

A memory leak kedves örökség a Lock-On-ból, bár FC2-ben pl. nem tapasztaltam, sőt, néhány update-tel ezelőttig a DCSW-ben sem, dehát egy jól megszokott "feature"-t miért is ne hozna vissza Ede?...

Isten nem bottal, hanem VMware.

igen, ezekkel tisztában vagyok en is, de azért köszönöm, azért is írtam, h a probléma attól még adott nálam is. A játék használja mind a két grafikus processzort, ahogy látom, a gond azzal van, h a magonkénti 3gb vram a szűk keresztmetszet, sajnos a magas felbontás és textúraminőség felzabálja a memoriát a kártyán. Egész addig nincs semmi gond, amíg 100% os használat alatt maradok. abban a pillanatban, ahogy elérem vége az élvezhető fps nek, hiába csak 60% a gpu k használata és kb még ennyi sincs a cpu, a móka véget ér, ha elfogy a rendelkezésre álló videomemoria. Erdekes módon, ezt teszi helyre nálam, az isten tudja hogyan a full screen kikapcsolása, a képméret ugyanúgy teljes marad, a minőség sem válltozik látható formában, viszont a vram használata visszaesik 60-70% ra és felpörögnek az események fps terén igencsak az élvezhető tartományba. Hát kb ennyi a tapasztalt és megosztható információ.
A 2 GPU -s kártya ugyanúgy SLI/CrossfireX módban működik, csak annyi a különbség, hogy nem SLI/CrossfireX híddal vannak a kártyák összekötve. Így mindössze annyi a különbség, hogy sokkal gyorsabb, mert a több kártyás rendszernél az összekötő híd a szűk keresztmetszet. Azonban ha egy játék nem, vagy nem rendesen támogatja a SLI/CrossfireX -et, akkor az ugyanúgy problémás lesz akár két kártyával, akár egy 2 GPU -s kártyával.
Hat igen, ezt en sem ertem, nekem mondjuk egy karin belul van a 2 gpu, nem sli modban, de a problem sajnos epp ugy adott.
repvez
Nem próbáltam sajnos egyiket sem,de a leap motion az már kapható és a leirások alapján nagyon is pontos mm-ees pontosságról beszélnek és a késés sem jellemzó rá, ami gondot okozhat,hogy nem azonos az érzékelési terület nagysága a OR látómezejével, bár a legtöbb kapcsolóhoz ugy is odanéznél amihez nem kell arra ott a hotas.

Az SLI kérdésre, meg ha átváltanánnak DX12-re akkor megoldódna minden ilyen gond, mivel nem driver szinten lenne a szabályozás hanem a játékban és nem kellene SLI kábellal összekötni a 2 VGA-t mindegyik külön számolná a dolgokat és jobb hatékonysággal mint most .Ráadásul nem kéne 2 azonos kártya hozzá, sőt még a CPU-ban elhelyezett GPU-t is használná.
Ezért nem értem, hogy ennyi szabad erőforrást megvon magátol az ED ha nem DX12re fejleszt.
A dcs world 2.0 verziojanal, ha jol olvastam jobb lesz az optimalizalas amd kartyakra, termeszetesen most sem panaszkodom mar, miutan rajottem erre a full screen problemara sajat esetemben, mind a ket gput hasznalja a progi, az fps is vidamabb ertekek kozott boklaszik azota es ez a minosegen is meglatszik szerencsere!
DX11 es korabbiak eseten ez reszben a hardvergyarto felelossege is. Csak DX12tol (meg mantle) van kezdve normalis lehetoseg multi gpu programozasra.

shaken, not stirred

Sajnos pont ezt tapasztaltam, remélem igéretükhöz híven korrigálják ezeket a hiányosságokat a következő kiadásban!
Nem igazan megy a crossfire dcs alatt. Az SLI sem. 😊 Amugy ha cserelni akarsz, akkor inkabb NV, jobban megy vele.

shaken, not stirred

Még mindig úgy érzem ezek tudatában, h egyszerű, de az adott funkciót jol beazonosítható funkcióra utaló szavakkal rengeteg rendszert és kapcsolót lehet hangutasítással kezelni, ami szerintem kevesebb vesződséggel járna játék közben, mint a virtuális kezed framecsuszása és poziciovesztése miatt ötödszörre eltalálni egy kapcsolót a térben és nem átnyulni mondjuk a gép műszerfalán.
ötlet gyanánt vetettem fel, épp a játékban is támogatott oculus kapcsán, aminél épp a napokban dobták ki a végleges piaci változatot, egy egér szerű kontroller lesz az eszközhöz, vezérlés gyanánt, kamera egy szál sem rajta, azért valjuk meg ennek az apróságnak a tudatában baromi nehéz lesz érzékelni a kezeid magad elötti hadonászását, talán, ha képen törli magát az ember az érzékelhető lesz tőle, de a kontroller után kapkodni sem lesz egyszerű azután, h a fejeden van valami ami kizárja teljesen a külvilágot, főleg, ha a bal kezedben a gázkar jobban pedig a joy. Ami képet felraktál, egy más gyártó vr technikája, jelen orosz fejlesztési sebesség mellett, nem mostanában fogják a játékot hozzá kalibrálni, föleg mivel a facbook oculusa mellett már láthatóan és félreérthetetlenül letették a voksuk. Ilyen formában hosszúnak érzem azt az időt, amíg a dcs ben a virtuális szemüveget használva a pilótafülkében a saját mancsom fog elöttem hadonászni. 😊
Ezt próbáltuk, és van is elfekvőben leap motion-om, hidd el, nem akarod te azt játékra használni. 😊 Kb 1 óráig art a fun, meg awesome factor utána rájön az ember, hogy gagyi.

A probléma ezzel, hogy rá kell nézned a kezedre, folyamatosan. Ami meg nagyon nem igaz DCS-ben.

shaken, not stirred

Na ezt meg most akartam<#alien>

<#eljen>