Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Mitől lesz jobb vagy okosabb, ha sokkal bonyolultabb programozni, és sokkal több a hibalehetőség? Csak azért mert a vas jobb? Ha az egyik foglalkozik a fejlesztőkkel is, hogy rendesen meg tudják írni a programjukat rá, az nekem nem "bunda". Kb az lenne az elvárt dolog. Az amd-nek sem tiltja meg senki, hogy jobb szoftvert írjon, vagy hogy jobb segítségnyújtást adjon, ha már szükség van rá.
Ami az nvidia kártyákat illeti, épp pár napja kellett újat vennem, gépet nem cseréltem, szóval nem is gondolkoztam high end kártyákon (PC-m ki sem hajtaná), 560Ti után cseréltem 750OC 4GB-osra, az egész kártya 90 Wattot fogyaszt (560-as 170W-os volt), akkora hűtő van rajta, hogy lelóg a panelről, 65 fok fölé sehol nem ment még, és minden játék jobban fut (valszeg a brutális memória miatt is). 43e ért egész jó úgy, hogy az 560 volt 5 éve 60e (vagy 70e?). High end vonalon nemtom mi a helyzet, de én pl meg vagyok elégedve ezzel az ár/teljesítménnyel.