Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Klusi86 #19963 Bocsánat, hogy belevau, de én örülök a Stukának. A DCS-ben a legkomplettebb a motor menedzsment az IL-2 Clod, BOS, DCS hármas közül, és még a repülés modell is rendben van. Legalábbis úgy emlékszem Tom, a Fókánál és a Messernél is elégedett voltál vele és úgy nem igazán olvastam problémát itt a fórumon egy külsős modullal szemben sem. Annál inkább a keretrendszerrel kapcsolatban, az tényleg szar. Szívesen lődöznék már a két 37mm-essel tankokra úgy, hogy azok nem rögtön felrobbannának mint a BOS-ban (ezt legalábbis videóban láttam, hogy így van.) Sajnos az A2A gondozásában nem készül Stuka ami hasonló színvonalú lenne, bár ott meg a repülés modell nem említhető egy szinten a DCS-sel. Nálam biztos vétel egy steam leárazáskor :D Még azt hozzá teszem, hogy a földi egységek sérülés modelljénél itt is javíthatnának egy kicsit, mert lángra kap, majd robban kb egy db robbanási effekttel.
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2016.05.13. 12:53:46