36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • StevN430
    Ez mondjuk igaz, a Hornetre is még kitudja mennyit kell várni, de mondujk még a jelét sem láttam eddig semmilyen roadmapon, hogy legalább tervben lenne valakinél akár 3rd partynál. Szerintem ez elég furcsa, azt vártam, hogy egy ilyen valaminek van nagyobb rajongói bázisa.
  • wolfhgb
    Az ed inkabb a mappokat foltozgatja es az alapokat, modult nem is tudom megmondani mikor csinalt utoljara.
  • StevN430
    Üdv, én például azon vagyok meglepődve, hogy még nem készül F-4 Phantom II modul, pedig szerintem nagyon kézenfekvő választás lenne. Azon felül, hogy ikonikus szereplője a vietnami háborúnak és egy rakat ország használta, kiválló ellenfele lenne a MiG-21-nek. Ezenkívül repülőgéphordozókról is üzemelhet, rendszeresen használták légiharcban és földi egységek ellen is és már a kora is megvan hozzá, hogy elérhetőek legyenek az adatai.... nem tudom hány érv kell még egy repülőgép mellett, hogy modul legyen belőle. Szerintem ez lenne a következő logikus lépés az ED-től.
  • repvez
    A VTB is elég keményen nyomja a Falcon modját, nem hinném , hogy nem lenne belőle elöbb utobb egy modul belőle.
  • PhantomAss
    Jó az a mod, csak úgy értettem hogy a DCS modulok színvonalához viszonyítva gyenge a grafikája is meg úgy egyben az egész.
    X plane alatt elmegy, de én azért kipróbálnék egy full 3d-s kabint, realisztikusabb fizikával is a DCS-ben.
    Szóval nem leszólni akartam, biztos vagyok hogy rengeteg munkája fekszik benne.
  • repvez
    Legtöbbször nem azért megy egy egy gép miatt a hiszti, hogy maga a gép milyen, hanem azért, mert az a gép nem illik a rendszerbe, nincs meg a saját ellenpárja a szembenálló felek között.
  • Sidewinder
    Az a mod több Kamov Ka-26 pilóta ismerősömszerint a legjobb mod ami PC-re készült eddig arról a típusról. Összehasonlították más modokkal, azt mondták,hogy a gép viselkedése abban közelít a leginkább az igazi 26-oséhoz. A hangja az tényleg elég gyenge. A másik gond pedig, hogy valami külön programot kell futtatni, hogy tudj trimmelni, de az az X-plane hibája, mert valamiért enélkül nem tudja kezelni a trimmet. A modot egyébként egy magyar programozó készítette, Mészáros Gergő, a Blues Company együttes gitárosa. Az ő nagyapja, Mészáros Géza Kamov Ka-26-oson repült és oktatott. Amennyire tudom a Gergő is minden lehetséges infot begyűjtött a típusról(légiüzemeltetési utasítás, szerelési utasítások, stb) plusz többször repült is és elég részletesen kikérdezett több pilótát is a típus sajátosságairól a mod készítése során.
  • Sidewinder
    Vicc volt természetesen. Csak vannak sajnos akik nem tudják felfogni a realitásokat, hogy egy új,korszerű típusról nem juthatnak annyi infóhoz, amivel realisztikusan tudnák modellezni, így inkább jönnek a régi vasak,mert azokhoz sokkal egyszerűbb a hozzáférés. Így ha kijön valami akkor indul a hiszti, hogy miért ez, miért az miért nem a legújabb vas. Pedig minden korszaknak megvannak a maga legendás gépei, amikkel jó megvalósítás esetén élmény repülni.
  • repvez
    Szomorúan hallom, remélem azért még lesz belőle valami, vagy legalább az ott megszerzett tapasztalatot hasznosítani tudjátok a későbbiekben.
    A mig-29 (UB) ből sem lett semmi? Vagy azt a jelenlegi külső és belső verzió okafogyottá tette?

DE legalább van egy L-39-es :)
  • VO101Tom
    Edge elkészülte után sem veszitek elő? ígéretesnek tűnik a videón.
  • Reaper
    Hála a DCS remek modolhatóságának,valamint bugmentességének jegeltük a project-et nem sokkal a belinkelt videó elkészülte után...
  • VO101Tom
    Ja, látom egy ilyet találtam:
    https://www.youtube.com/watch?v=Fm4-yKtMq1M

De ez valami privát project. Nem tudtam, hogy ők csinálnak ilyet.
  • VO101Tom
    Passz, erről a projectről nem tudok semmit.
  • repvez
    A VMH59-es vagy jetfly projectjével mi lett? pár éve már elég jó kabinképeket posztoltak róla
  • Solt
    Az FB hatalmas reklám potenciált lát az OR-ben, ráadásul beletoltak 1 milliárd USD-t, biztos, hogy mindent megtesznek a siker érdekében, és nem fogják kukázni. Nagyon sok múlik a szoftveres háttéren is, abban meg nagyon jók. Inkább azért látszik most egy kicsit bajosnak a helyzet, mert türelmetlenek vagyunk! :) Én is hetekig agyaltam, hogy milyen ismerőst, rokont kérjek meg a vásárlásra, de inkább kívárom a hazai forgalmazást... meglátják mennyit költök ilyen kütyüre, aztán még a végén kölcsönkérnek! :))
  • wolfhgb
    Az fb t egyebkent en sem feltem, de o egy tollvonassal lehuzza az oculust a sullyesztobe, ha elszaladnak mellettuk a nagy gyartok, ilyen hulyesegek miatt, mint 3 honapos elorendelesi ido. :) ez nem tesz jot a haszonnak egy rohanoan fejlodo iparagban.
  • wolfhgb
    Irtam ott is, de a kutya nem valaszolt, benned viszont biztam, nem hiaba! :)
  • Solt
    PH-n van egy VR topik, ott nagyon sok infó gyűlik össze minden irányból, kövesd, ha ennyire érdekel a dolog! :) Mindenesetre egy FB-vel a háttérben én nem aggódnék értük... :)
  • wolfhgb
    Sanszos, pedig, h ugy jarnak mint a woodoo kartyaval a gyartoi, le fogjak oket korozni a nagy hardvergyartok, hiaba ok tapostak ki az utat, ok ugyesebben jarnak rajta.
  • wolfhgb
    Csak egy nagy gyarto kene tamogatonak nekik, lasd, a gear juk a samsung jovoltabol mar a hazai polcokon figyel. Mondjuk az vicces, h mar csak egy jatekot adnak melle, szerintem ott volt inkabb bibi, nem hinnem, h xbox kontrollerbol lenne hianycikk a piacon. :)
  • Solt
    Jelenleg egyszerűen nem készültek fel arra, hogy ekkora lesz az érdeklődés, ráadásul a pletykák szerint eddig az MS kontrollerek miatt volt a csúszás... nagyon nem szarozhatnak, mert akkor a Vive elviszi a vevőket. Őszre, de legkésőbb a karácsonyi ünnepekre helyre áll a rend szerintem! :)
  • wolfhgb
    Ugy erzem, elobb lesz boltban kaphato a sony oktoberben megjeleno szemuvege kishazankban, mint amire en vagyok! :( elebe kell hat mennem.
  • wolfhgb
    Plusz, ha magyarorszagra lesz talan osztol az oldalrol elorendelheto, akkor sincs elorebb az ember semmivel sem garanciaugyileg, csak hatrebb fel evvel.
  • wolfhgb
    A pc alkatreszek eseteben valoban kicsi az arres, na de amiket irsz, azok velemenyem szerint nem nehany honap tortenesei, hanem sokkal inkabb evben merhetok velemenyem szerint, a jelen tendenciat latva. De legyen igazad persze.
  • Solt
    Ez nem egészen így néz ki... :) Egyrészt később Magyarország is fent lesz az Oculus store listában, tehát a 699 euró + szállítás x napi árfolyam ár elérhető lesz nálunk is. (Erre már nem jön semmi extra költség!) Innentől meg a kiskereskedőkön múlik, hogy ők mennyiért tudják beszerezni, mennyit tudnak spórolni a szállításon, stb. Nézd meg például az Apple cuccait... a hivatalos oldalon egy iPhone 6S 16Gb 247000.-Ft, ugyanez például az iPon-nál 206000.-Ft.

Valószínűleg az Oculus esetében is ez lesz majd idővel... eleinte nyilván lesznek horror próbálkozások, de amint lesz normális készlet, beállnak majd az árak. Egyébként a kiskereskedőknek közel nincs 15-25%-s hasznuk! VGA esetében cirka 3-5% az árrés, ezt a saját szememmel láttam... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.05.02. 15:11:20
  • wolfhgb
    A 150$ os trackirt is 56000 ert kapta meg az ember, amig volt egyaltalan az orszagban, pedig akkor meg 160 volt a dollar, nem 260. Nem hiszem, h tul nagy raktarkeszletet termel be belole barki itthon, ha 300000 ert akarja adni, a haszonkulcs miatt. Ha ugy menne mint az iphon, esetleg, de az is evekig futott be kishazankban, mire sorba alltak erte.
  • wolfhgb
    Na es mennyiert? A 180 rugos arat megfejelem 27% afaval, 2-4% vammal, a kereskedo 15-25% os hasznaval, es mar el is ment tole a kedvem, basszak meg! :(
  • wolfhgb
    En nem vagyok ennyire bizakodo, ha az elorendeleseket is csak nyar vegere tugjak teljesiteni, mikor lesz abbol itthoni bolt polca! Sajnos, pedig en is szivesebben vennem meg ugy!
  • Solt
    Remélem az ősszel már üzletből is elérhető lesz itthon! :)
  • wolfhgb
    Tudom, h ott a nyereszkedok alkotnak meg jelenleg, de akkor is viccesnek erzem a dupla arat! :) azt a 2-3 honapot kibirom, ha mar evek ota vartam a megjelenesere.
  • Solt
    Arra azért figyelj, hogy ha jelenleg megrendeled, akkor is csak augusztusban szállítják! Ebay-n azért ilyen drága, mert azt megkapod egyből...
  • wolfhgb
    Ahhoz kepest, h mondjuk a nemet ebay en 1200-1500 eurokat kernek es adnak egy egy darabert, mondjuk lenyegesen baratibb.
  • wolfhgb
    Koszi, meg tudom oldani szerencsere kinti karival a fizetest is, csak vacilalok, h amerikai rokon rendelje meg sajat cimere es hajozza be nekem, ugy is kb annyi a posta, es 25$ a vamkoltsege, viszont 4-6 het az ideje, v rendeljem inkabb nemetbe, csak nem tudtam ugy mi a fajdalomkuszob a cuccra. Koszonom meg egyszer az infot!
  • Solt
    PH-n volt ilyen, de aki magyar kártyával rendelte azoknak törölték a rendelését. 699 euró + postaköltség, ami gondolom olyan 30-40 euró lehet kb. Erre már más költség nem jön.
  • wolfhgb
    Szevasztok, Rendelt mar valaki mondjuk nemetorszagi cimre innen oculust? Mi a helyzet az araval? Mennyiben all meg a vegosszeg postaval vammal egyutt? vagy ismertek netan olyat aki mar megrendelte?
  • molnibalage83
    Tudom, a Falcon BMS topikon is volt ilyen szavazás és ott is ilyen idióta eredmények jöttek ki. Sajnos...

A frissítés infót köszi.
  • VO101Tom
    Ez közönségszavazás volt, hogy kinek mi a fétise, nem az volt a kérdés, melyik illene a többi közé. Egyébként egyetértek.

Azt olvastam, hogy a régi térkép frissítése csak akkor lesz kiadva, ha az edge meg a 2.x végleges lesz. Tehát 1.5-höz nem lesz ilyen frissítés.
  • molnibalage83
    Lesz ilyen frissítés?
  • molnibalage83
    Pedig reálisan az F-16A Block 1- Block 25 tartomány lenne jó, F/A-18A, F-4E Phantom II.
  • VO101Tom
    Én pl Gripent látnék szivesen DCS-ben (vagy akárhol), persze normális avionikával, kidolgozással.