Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sidewinder #19904 A warthogról írtam amit írtam,és bizony megtörtént dolgok ezek. A VMH 59 fb oldalán lehetett pár igen érdekes képes beszámolót olvasni arról, hogy adott esetekben mennyire hulladék minőség tud lenni a csillagászati árához képest. Az egyik probléma ott megoldódott, a másikról nem tudom( neveket nem írok úgy, hogy nem kértem előtte az engedélyüket) sikerült-e megoldani. Hozzáteszem máshol is olvastam a nem épp tökéletes minőségükről. Számomra minimum érdekes, hogy 100k feletti pénzt kiadsz egy joy-ra, ami utána többször meghibásodik végül pedig a gépészmérnök századtag által hetekig végzett átalakítás után lesz belőle az ami eleve kellett volna legyen (főleg ennyiért),vagyis egy használható joystick. Annak viszont örülök,hogy te nem szenvedsz a TM termékének hála. Nekem lényegében azért az a véleményem ami mert az árukhoz képest(nem a hotas-x-re gondolok) semmi pluszt nem adnak(pl.FFB),azon kívül, hogy egy igazi bot replikái. Azért említettem ellenpéldának a VKB Defender Cobra-t mert az is tudja ezt(ott a Szu-34 bot volt a minta) csak éppen töredéke áron,sőt lehet,hogy kevesebb meghibásodással.