Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Értem mire gondolsz, de ha neked kell két lovat egy seggel megülni, akkor ott vagy a szimulátorba kell árkád elemeket, könnyítéseket betenni, vagy nem fogod tudni rendesen használni egyik munkahelyet sem. Hindnél a lövész kilométerekről kiszúrta a közelben lévő valamennyi földi és légi célt, te meg két gombbal váltogattál ide-oda, hogy épp mit löjjön. Idézőjelben azért volt radar, mert nyilván nem radart tettek be, csak egy olyan képességű lövészt, aki mindent lát, mindent hall és mindent elsőre eltalál - mindegy minek nevezed :) Érted mi a gondom ezzel? Ez mai szemmel nézve egy árkád fos, akkor is ha anno az volt a világ legjobbja. Nekem is megvolt a Hind, szerettem is, de ma már nem tudnám komolyan venni, ha egy AI ennyit tudna csak. Itt jön az, amiről eredetileg szó volt, hogy ilyen bonyolultságú szimulátorokhoz qrva nehéz olyan AI-t programozni, ami hihetően tudná a heli vagy repülő "másik" munkahelyét használni. És még csak nem is azt érzem nagy problémának, hogy parancsokat adj neki, ha megfelelő brevity és hangfelismerő szoftver van, akkor lehet parancsokat szóban is kiadni - már régi il2 idején is voltak olyan programok, amikkel hangvezérelt billentyűparancsokat tudtál kiadni szimulátorokhoz, clodban is használják páran a rádiózáshoz - inkább az a gond, hogy minden apróságban távirányítani kell. Azzal megint nem vagy sokkal előrébb, hogy nem te vezetsz vagy lősz, viszont minden szart a szájába kell rágni, és gyakorlatilag ugyanúgy neked kell irányítani mindkét munkahelyet, csak kapsz egy közvetett, sokkal nehézkesebb rádiózást az ide-oda ugrálás helyett. Én simán el tudom képzelni, hogy a multicrew harci helik csúszásának egyik oka a feladatra még alkalmatlan AI is lehet.