Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nem vagyok fan. Igazából az FSX-et csak az F-14X-ért tartom :D
De én is úgy tudom hogy sok addon kompatibilis a P3D-ben. Vagy van direkt P3D-s verziója. (pl F-14x -nek is)
Steam-es FSX-ről nem tudok nyilatkozni. Nekem még a békebeli DVD-s van meg.
De belegondolva, semmi akadályát nem látom az addonok telepítésének.
Csak légy tisztában hogy milyen FSX-ek vannak. Alap FSX + SP1-2 vagy Acceleration. Többet én nem ismerek. Az Acceleration az a nagy kieg pack ami a nagy sebességű repmodellt rakja "rendbe"... eh úgy ahogy eh... meg bizonyos új funkciók látnak napvilágot az F/A-18 géppel.
Szóval inkább DCS, de ha csak ezen van a legértelmesebb F-14 szimulátor (részemről a Flightgear az felejtős) akkor egyenlőre ez van.