Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Borisz80
    Már régebben volt itt erről szó. Speciel én is egy hibás warthogot vettem és bizony nem voltak túl kedvesek az eladók amikor vásárlás utáni napon már vissza is vittem. Ment a kínlódás (a bolt egy Pesti nagykertől szerezte be), szervíz meg miegymás és visszahozták úgyan olyan szaron, és megmondták hogy a joystick jó és működik. Hát mondom gratula a szakértelemhez, ha rá tudnánk kötni egy gépre akkor bemutatnám a problémát, de nem volt mire. Aztán elmentem a fogyasztóvédelemhez és így végre visszaadták a pénzemet.
    Idővel ez után hallottam más szimulátoros körökből hogy Pesten valaki hasonló problémájú warthogot vásárolt.... szerencsére ő is el tudta intézni a dolgot. Ezután ismát egy másik körböl is hallottam ugyan olyan problámával vásárolt warthogról. Gyanús az egybeesés.
    Gondolom egyik cég sem akar 120ezret bukni.

Amúgy a probléma a bot tengelyével volt. Ugyanis a bot kotyogott egy kicsit jobbra (olyan 3mm). Ezt a kotyogást már kitérítésnek érzékelte. Na most egy 120ezer forintos cucc ne kotyogjon. A szervízből meg úgy küldték vissza hogy a markolat cstlakozásának a szorító gyűrűjét jól meghúzták (csak mondanám hogy spiáter az anyag), alig bírtam lecsavarni. Nagyon képben voltak a szervízben.

Más.
    Nálunk meg ezt büvöljük teszt jelleggel. Jelenleg elég barbár módon van összerakva, de működik. (a tekerő még nem)