Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    Hat, lassan erthetetlenul allok a program uj grafikai megjelenitese es hardvertamogatasi anomaliai elott! Hosszas szenvedesek utan sikerult eletet lehelni a dual gpu tamogatasaba, de amit tapasztaltam utana, gondolom megosztom veletek, hatha okos otleteitek lesznek vele kapcsolatban. Adott egy dual gpu s kartya, legujabb crimson driverrel meghajtva. A grafikai beallitasaim megeggyeznek "Leon Silver" kollegank alabb kepen kozolt beallitasaival, annyi kulonbseggel, hogy a felbontas 7040x1080-as. A program minden mas programtol elteroen, joideig nem volt hajlando a 2-es gpu-t hasznalni, az 1-es gput viszont 99% os kihasznaltsag mellett hajtotta. Mellekesen kozlom, h minden mas GAME egyenletesen hasznalja a 2 gpu t a kartyan, csak ez a csodas, altalam legtobbet hasznalt josag nem ismeri a szamitastechnikat! :) Na szoval, egy GPU 99% on, 30fps futasi teljesitmenyt tud produkalni, ami sajnos belassul neha 20 ala, akadast eredmenyezve! Namarmost, ezert szorgalmaztam a dolgot nala, h ugyan mar, jo lenne, ha a kartya masik fele sem lazsalna! :) Egyszer csak lass csodat, indult a masik gpu is, nem kis meglepetest okozva ezaltal, de sajna nem jo ertelemben! Espedig a kovetkezo miatt. 1 es gpu 60% os hasznalat, 2 es gpu 30% os, az elert fps pedig 20 korul ingadozik nagyjabol! Enyhen viccesnek tartom a dolgot, de akkor sem ertem benne a logikat!!! Vajon megsajnalt? Es azt mondta magaban, h ez a hulyegyerek mar napok ota szenved, hat nesze, de juszt sem kap tobb fps t? vagy esetleg masnak van valami ertelmesebb otlete a jelenseg magyarazatara? Mert en mar kifogytam beloluk!!!!! :)