Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2015.03.15. 00:14:26
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ezen felül nem volt cél minden szimulátor bemutatása, hanem a főbb jellemzők tekintetében a fejlődés egy lényeg, összeségében az írás így több, mint kéttucat játékkal foglalkozik és említés és utalás szintjén még alsó hangon féltucat van benne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
F/A-18 Interceptor, Birds of Prey, Falcon, Flight of the intruder (ezt lehetett nyomni 2 Amiga-t összektöve is), Combat Air Patrol...
Más.
Használ itt valaki HELIOS-t? Elmondaná hogy hogyan lehet életrekelteni? Nekem nem sikerül.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Félreértettél, én is az A.C.E.-szel kezdtem 😊
A "kétezres sebesség üzemanyagfogyasztás nélkül" mód mindenkinek megvolt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maximum tolóerővel függőlegesen emelkedve, miután a csúcsmagasságot elérve a gép átesett és zuhant, függőlegesbe véve 1800-as sebesség elérése után a tolóerőt levéve minimumra, a gép 2000-es sebességre gyorsult, és nem fogyasztott többé üzemanyagot 😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Valaki tolna fel valahova U.S.A.F. izókat?
Vagy linkeljen egyet ha kérhetném.
Sehol nem találok olyant ami működne.
Az enyém meg valahol rejtőzik. 😞
KÖSZIII
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ennyi év távlatából nehéz elhinni, hogy ezekbe a szaggatottan mozgó színes pacákba meg recés vonalakba hogyan lehetett beleképzelni a "repülést".
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.14. 13:12:03
Ka-50
Ka-50
Ne mondhassad már, hogy mindig csak aszogatlak 😊 <#law>#law>
(no meg engem is érdekel a dolog)
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.13. 14:25:26
www.pumaszallas.hu
Bemásoltam a bin mappába,de valami nem stimmel,mert a fele képernyő "default" a másik fele a DCS SweetFX 151
Mit rontottam el?
A két mod egyszerre nem használható, mert mindkettő ugyanarra az évszakra(ősz) van elkészítve!
Készítettem egy DCS gyári fájlokat visszaállítására szolgáló tömörített állományt, amivel gyári állapotba tudjátok visszaállítani a Vietnam vagy Desert mod után a DCS-t.
Visszaállítás: DCS_orig_files.rar kicsomagolása DCS World mappába
A visszaállítás része még továbbiakban az is, hogy az alábbi elérési útban található mappában lévő dolgokat töröljétek, kivéve a "CombinedArms" mappát! X:\...\Eagle Dynamics\DCS World\Mods\tech\*.* (kivéve CombinedArms mappa)
DCS World Vietnam by Starway_v1.1
DCS World Desert by Starway
DCS_World_Orig_files
Persze lehet létrehozni újabb DCS World mappát, pl DCS World Desert és abba bemásolni a dcs-t majd a mod-ot, parancsikont meg csinálni az asztalra!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.13. 00:34:31
" párszáz Balázshardvernyi HSZ-el ezelőtt" ezen felsírtam....😊
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.12. 23:28:38
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.12. 23:14:31
Egyről beszélünk, én is úgy gondoltam, hogy részletesebb, mert nem mossa el.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.12. 22:41:25
www.pumaszallas.hu
Például állsz a kifutón, akkor a másik küszöbnél a felfestés már egy nagyon homályos, elmosódott paca, aminek sok jelentősége nincs, hiszen úgy sem látod rendesen. A magasabbra vett anizotrop szűrés ezt az elmosást csökkenti, hogy ha zoomolsz pl, akkor a túlsó küszöböt is jól láthatod.
Talajnál, tájképnél, mivel a textúra amúgy is foltos, elmosódott, nem hiszem, hogy sokat jelentene, ha magasra állítod. Egyiknél egy homályos szélű pacát látsz, a másiknál éles szélű pacát 😊 Egy feliratokkal teleaggatott falnál vagy pl. kifutópályán viszont sokat jelenthet.
www.pumaszallas.hu
Azt meg nem kell mondanom, hogy természetesen FPS visszaesés volt 8x és 16x-os AF-el, de a távolabbi táj nem lett részletgazdagabb. Így most a driverben alkalmazás vezéreltre állítottam az Aniso Filteringet és sokat javított az átlag FPS-en.
Aki akarja próbálja ki. Azt hozzáteszem én 4096x4096-os(gyári 2048x2048-as) talajtextúrát használok a DCS-ben.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.12. 21:44:40
Előbb próbálj szerezni egy másik hasonló karit kölcsön és próbáld ki a rendszert úgy. Nehogy egy új kártyával meglepetés érjen.
Ezt a kommentet nem értem. Követi a hardver és a jól megjírt szoftver reagál is rá, ahol a GPU végzi azt amit kell és nem olyan, mint a DCS, ahol jelek a CPU-nak kellene túl sok helyen izmozni, csak éppen használni nem tudja az új CPU-kat...
App controllon van minden.
Amúgy még azt nézd meg a CCC-ben, hogy nincs-e bekapcsolva anizotróp szűrés application setting override állásban. Nálam a 16x-os az kb. felezi az FPS-t...ez bizony sajnos tényleg DCS-specifikus baromság.
Miért is nem vagyok meglepődve, hogy az Euro Truck Simulatorral tökéletesen működik, szépen megjegyzi a prioritást mg az affinitást, a DCS.exe-nél meg elfelejti következő indításra, még akkor is, ha csak a launcher-ig lép vissza az ember.
"DCS, én így szeretlek!" <#integet2>#integet2>
Mondom, a DCS FPS-e teljesen indifferens attól, hogy alap értékekkel van vagy 50%-kal felhúzva. Ott, ahol 50 FPS van, ott is NULLA FPS eltérést adott. Azt lehet, hogy megérezné, ha lejebb húznám poénból a VGA-t sokkal, de annak mi értelme? Az Alan Wake meg 10-20 MHz-es odébbhúzásra is reagált FPS-ben. Mérhetően, reprodukálhatóan. Nem véletlenszerűen száll el.
Én drukkolok neked, hogy tudjál végre rendesen játszani a DCS-el, mert tudom, hogy szenvedélyesen érdekel mind a repülés, mind a haditechnika, illetve a szimulátorok, és tényleg rossz nézni, hogy vergődsz egy papíron amúgy nem is rossz konfiggal. Tényleg csak azért b@szogatlak folyamatosan, hogy vagy csináld/csináltasd meg, vagy szerezz be egy másikat, mert szerintem már mindenki kezd kifogyni a konstruktív ötletekből.
Ezzel a géppel nem fogok, ez már fix. És nem azért, mert a gép lenne harmatgyenge. Igen, nem a világ legerősebb konfigja, de azért érdekes módon nagyon durva és új AAA játékok is mennek rajta fullra húzva full HD-ban, de ez a lassan ezeréves fércelgetett valami meg nem. A DCS World jelen állapotágyban sajnos nem alkalmas ezen a gépen való játékra. Úgy nem lehet játszni, hogy berepülő valami zizis objektum fölé és a játék hirtelen átmegy diavetítésbe. Keszekusza 3D modellek - ezt is most kell megtudnom - pocsék particle effektek (lásd CBU és képregény hatást) és még magas FPS esetén is mikrolaggok. Ahhoz képest, hohy milyen drága a sok modoul hozzá annak fényében ez nálam tolerálhatatlan. Ezért nem vettem meg egyetlen modult sem még. Ha A DCS World 2.0 nem javítják ki ezeket a hibűkat, akkor nálam ED megy le a klotyón. Nekem eddig tartott a türelmem. A nagy semmiért vetettek meg velem eddig két modult...
Várom a 2.0-át és a teszteredményket. Ezzel a konfiggal becsatlakoznom és megtanulni multiba semmi értelme, más szórakozását vágnám csak tönkre. Addig legalább végigtolhatom a Dragon Age szériát és ahogy a ED-t ismerem határidő terén a végén még belefér a Baldur's Gate és a Planescape torment is.. 😊
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.12. 20:57:00
Igazából egy 4GHz környéki Intel CPU-val már el lehet lenni, és ha az új API-k elterjednek a szimulátoros világban is, akkor hosszú távra jó lehet egy ilyen CPU, sőt akár eljöhet az AMD ideje is, és ár/érték arányban jó választás lehet majd.
De, hogy ide ezek az új API-k mikor szűrődnek le... 😊
www.smart-bus.hu
"Negatív hatása nincs" - most a topik folyamatos teleszpemmelésétől tekintsünk el, ez csak a kibertér, de már hónapok óta szívsz vele, végül is ez nem negatív, hanem rosszindulattal is csak semleges, de inkább pozitív hatás, gondolom...
Én drukkolok neked, hogy tudjál végre rendesen játszani a DCS-el, mert tudom, hogy szenvedélyesen érdekel mind a repülés, mind a haditechnika, illetve a szimulátorok, és tényleg rossz nézni, hogy vergődsz egy papíron amúgy nem is rossz konfiggal. Tényleg csak azért b@szogatlak folyamatosan, hogy vagy csináld/csináltasd meg, vagy szerezz be egy másikat, mert szerintem már mindenki kezd kifogyni a konstruktív ötletekből.
De, várjál, van még 2 konstruktív ötletem:
1. BIOS lett bele új flashelve? Egy próbát az is megérne. Kizártnak tartom, hogy egy kis keresgéléssel ne lehetne megfelelő BIOS image-et és szájbarágós, bolondbiztos útmutatót találni az egészen pontos mikéntjére a dolognak. Ha meg mégis valahogy véglegesen elqródna, akkor legalább lesz ürügy másikat venni. Ha tényleg a VGA-nak van baja, eladni így úgyse tudod.
2. Fel kell rá írni a következő kódsort : 3L3G4520P4580L . Ez a szomszéd kutyájáról eltüntette a bolhákat, miután rátetoválták, a nagynéném keresztanyjának a vejének egy kollégájánál meg megszüntette a vesekövet is!
Ellenben a DCS meg telibeszarja, hogy mit csinálok. Tehát a CPU a szűk keresztmetszet nála vagy a RAM vagy bármi más.
A CPU-hoz hozzá sem nyúlok, a VGA GPU órajelét álítgattam.
Csak akkor ezek után eltöpreng az ember, hogy ha veszek új gépet, akkor mi a frászkarika kerüljön bele. Ha a DCS 2.0 örökli ennek a hülyeségeit, akkor nincs mit tenni. A sokmagos procit nem tudja kezelni, a kevés magos meg kevés neki. Zseniális...