Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • balintjoe
    Olyan embert keresek aki (budapesti) már nem először DCS-zet, (ismerje a program technikai paramétereit lehetőségeit) és tud nekem technikai kérdéseimre válaszolni, és akár / tud / akar / lehetősége van rá segíteni a még furcsább kérdéseimet megválaszolni! Nem kérem ingyen senkinek sem a munkáját sem az idejét. Ha tudsz ilyen embert csapatot, vagy akár te is tudsz nekem ebben segíteni kérlek, jelezd!

Röviden miről is lenne szó pontosan:
    Olyan tartalmat kell kimenetnem (készítenem) valahogy DCS-ből ami 360' -os azért hogy, utána ha visszajátszom egy videóban, amiben körbe lehessen nézni.

Azt olvastam hogy tudok tracket rögzíteni vagy egy "játékot / csatát" és azt vissza tudom játszani továbbá láttam hogy a cockpit -et ki lehet kapcsolni és külön hot key ek vannak a fel hátra balra jobbra nézére, (ezek nem tudom hogy mennyire tartják a szögüket) és így fel lehet venni össze lehet "szticcselni" a képet. (360'video gyártásban otthon vagyok)

Ezek az ötleteim a leírás elolvasását követően, de mivel nem ismerem a szoftvert ezért hát... és csak egy leírást olvastam nehezen fog menni, viszont sajnos most nincsen időm hogy mindenre rájöjjek, mindent kitaláljak. És csak a sötétben tapogatózok, és tippelgetek hogy mit és hogyan lehet. Technikai lehetőségeim elég szélesek. És lehetetlen nincs!

Válaszotokat előre is köszönöm!