Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Ati810
    Igazából, ha megnézzük a korábbi bannert, akkor azon is csak annyi volt a "repülős téma", hogy látszódott a kép közepén egy 3cm-es fényoszlop, ami a reptér ALS-e volt. Tehát annyira a mostani kép sem más, mert lehet, hogy ott a távolban pont a repteret látod.
    Plusz az ikonok is tekinthetőek repülős témának, hisz mindegyik egy játékbeli modult reprezentál.

De mint mondtam, azért választottam ezt a képet, mivel most a Nevada az újdonság, s amint lesz valami új dolog, pl. kiadnak egy modult, akkor frissítem a bannert.
    Persze ennek ellenére választhattam volna olyan képet amin jármű is van, de ez tetszett meg (+ jó itt jobboldalt ez a torony ). De ha gondoljátok, berakhatok egy másik képet is háttérnek (esetleg innen), mivel kb. 2 perc alatt megvan, s így lehet, hogy még több embernek tetszeni fog.