Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wittman
Majd munkahelyen próbálom meg újra, laptopon.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Neked sikerült már ablak módban futtatni? Full HD monitoron szarul nézz ki széthúzva.
A 23" hoz képest is érezhetően nagyobb a kijelző, szép meg minden. És bőven jó a full hd ekkora felbontáson.
Köszi a tippeket!
GOOBY, pls
Link
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Isten nem bottal, hanem VMware.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Amúgy nem volt probléma ezután már.Tán a landolásom nem volt a leg mintaszerűbb,de elsőre jó vólt az:)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.06. 09:45:08
üdv, HUNter
https://www.youtube.com/watch?v=tj9UwKQKE3A
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Részemről befejeztem Ha itt az sem jó hogy igazat adok meg az sem hogy széllel szemben h...zok .ÁHHH
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.05. 22:06:01
Persze ,hogy van.Pont úgy mint abban a fílm részletben amit itt valaki betett a minap a két kép között.<#taps>#taps>
Gyümölcs ,gyümölcs.csöcs ,csöcs.:)
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A K4 az valami brutál kemény!!!
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.05. 21:27:25
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
Kicsit bővebben azt a dóra kipróbálást ha kérhetném.
Elsőre ment a felszállás?
Respect!<#eljen>#eljen>
A Béna.
Itt ezt írják:
"Yes, you need Aqrit's ddwrapper and in the aqrit.cfg file set ForceDirectDrawEmulation = 1
That fixed all the menu issues for me on Win 7. In addition, I use nGlide to get better graphics."
továbbá:
"Thank you Stefan, the agrits ddwrapper is what I was forgetting to add on, now it looks GREAT with Nglide 1.02 + agrits ddwrapper on Windows 7!! Although still the menus aren't working, they still kind flash so they kind of work!!
A Ddwrapper file-jait be kell másolni a játék mappájába és ott szerkeszteni az említett fájlt.
Egy próbát megér.
Utoljára szerkesztette: L Viper, 2015.03.05. 18:24:37
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.05. 16:55:01
A videó után ezt látom:
Látom a kurzort is, mozgatom, ráviszem menükre akkor ugyebár ki kellene hogy világosodjon, az optionsnál meg elkezdene forogni az ADI. De nálunk nem mennek ezek az animok se. Ha rányomok a menüre akkor azt érzékeli hogy rányomtam, be is lép abba de a képernyőn még mindig a fő menüt látjuk. Ha nyomkodunk össze vissza a képernyőn és véletlenül eltalálunk egy gombot ami a nem látható meüben van az is működik. Szóval a főmenü képe egyből befagy a monitorra.
Nem akart semmilyen direct play-t telepíteni.
Ezt a manübefagyást valahogy a steam-el ki kerültük anno, de már nem emlékszem hogyan. Most hiába vettem fel és indítottam steamen, akkor is ugyan ilyen maradt.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.05. 16:43:07
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Várjatok az első indításnál kérte nekem a windows, hogy telepíteni kell a direct playt, amit a win8.1 szépen meg is csinált. Nektek ilyen volt window 7-en?
Meglehet itt lesz a hiba nálatok.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.05. 12:38:49
Megadjam azért a MF tárhely elérhetőségét?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.05. 12:38:08
Progi indít, videó klasszul megy, de a menü mégse működik. A főmenüt látom, tudom nyomkodni (az animációk persze nem mennek rajta), de nem jön elő a többi menü. Akár hogy tartom nyomva az egeret, úgy se.
Telepíteni egyszerű, elindítod a patchet és a többit végzi magától.
Utána jöhet egyenlőre az nGlide 1.04.
Játék parancsikonjában beállítani, hogy mindig rendszergazdaként legyen futtatva.
Játék indítása, majd beállítások, grafika, 3dfx glide kiválasztása, apply.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.05. 12:14:41
Most tesztelek egy régebbi Glide wrappert, melyet régen is használtam még Windows XP-n és ezzel még szebb a talaj, de persze egy pár beállítást is el kell végezni. Ablak módban még mindig sajnos nem megy.
hülye kérdés, de a patch-ot hogyan kell felrakni?
Felül kell írni az eredeti file-okat?
Vagy csak simán kirakom valahova és elindítom az F15inspt.exe-t?
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.05. 11:34:29
Sajnos ablak módban egyenlőre nem tudom futtatni, csak teljes képernyőn FullHD-ban. Próbáltam régebbi Glide wrappert, de nem jártam sikerrel.
Nem kell semmilyen kompatibilitás beállítás, elég csak a rendszergazdaként futtassátok. Nekem így már volt hang és egyszer nem lépet ki repülés közben. Mindkét gépen win8.1Pro 64bit-es operációs rendszer van!
Nyomtam is egy kis instant bevetést 2 vs 2, meg csapásmérés utána. Még mindig állat ez a program, csak kapna egy modern grafikus motort, biztos nagy multis hadjáratokat lehetne vívni. De hát ilyen nem lesz. Ja nem volt fagyás, kilépés stb. Mission-ból kilépés után sem fagy le és dob ki asztalra, hanem visszatér Instant Action menübe. Vicces, de win98-as kompatibilitással kilép, stb.
Én egyenlőre az nGlide legutóbbi változatát használtam, de itt hiába állítom, hogy ne full HD legyen(nagyon széthúzza), hanem csak 4:3-as felbontás(1280x960) nem csinálja, de meglehet ezt nem is tudja. A régi glide wrapperek tudtak ablakban is futtatni 3dfx játékot, de ez a legújabb változatban még nem találtam meg, hogy hol.
Windows 7-es gépen most nem tudom tesztelni, de próbáljátok meg ti kompatibilitás nélkül, de legyen bepipálva az F15.exe tulajdonságaiban, hogy mindig rendszergazdaként fusson!
Először megoldom, hogy ablakban fusson 1280x960-as felbontásban, aztán tesztelem a kampányt.
Ha működik a te verziód akkor.... ehh... ;)
Úgy látszik megállja a helyét a "weathered livery" megjelenítés!