Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borisz80
Repülöm, de ugyebár multi ügyben velem nem jársz sikerrel... <#circling>

Wittman
Majd munkahelyen próbálom meg újra, laptopon.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

molnibalage83
Nem a Bezcl féle történetre gondoltam, de közben megtaláltam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Na mi a helyzet, továbbra sem fut?
Szia L Viper!

Neked sikerült már ablak módban futtatni? Full HD monitoron szarul nézz ki széthúzva.
PhantomAss
A javaslatok alapján végül is vettem egy 27"-es ips Acer monitort.
A 23" hoz képest is érezhetően nagyobb a kijelző, szép meg minden. És bőven jó a full hd ekkora felbontáson.
Köszi a tippeket!

GOOBY, pls

Papa01
Erre gondoltál?
Link

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

sure
"MiG-21 disszidálási kísérlet" kulcsszavak beírása a gugliba csodát tesz

Isten nem bottal, hanem VMware.

molnibalage83
Nemrég volt itt egy komment a LN féle MiG-21 lopásról. Az istennek sem találom meg, pedig linkelni szeretném.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Én kétszer odavertem ,aztán rájöttem a miértre.Bár ha Tom nem oktat akkor több is lett volna a baleset:)
Amúgy nem volt probléma ezután már.Tán a landolásom nem volt a leg mintaszerűbb,de elsőre jó vólt az:)
http://www.youtube.com/embed/rqgVjslprCA
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.06. 09:45:08
PhantomAss
grat, én még most sem tudok leszállni vele :D

GOOBY, pls

Jó reggelit! Nekem csak sokadszorra sikerült, 2× nehezebb kezelni mint a P-51D_t. :-)

http://www.youtube.com/embed/1-tAiUJZzZ8

üdv, HUNter

VO101Tom
Ez kicsit OFF téma a dcs-es gépekhez, de akit érdekel az SR71 nézze meg ezt a videót. Nagyon érdekeseket mesél a kabinról/vezetéséről ez a faszi. A lézeres műhorizont pl az nagy ötlet, még nem ismertem ezt a megoldást, vagy hogy a súlypontját hogyan tudták repülés közben állítani. Jó kis video, több típusról kellene hasonló :)

https://www.youtube.com/watch?v=tj9UwKQKE3A

www.pumaszallas.hu

GaBika6
Szia! A vezetéknevem valaki! <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Nem érted a tréfát?<#conf> Annak szántam.
Okosak vagytok szépek tényleg semmi baj ha én kinyitom a számat akkor valakinek még mindig lovagolnia kell rajta. Na ez már sznobizmus komolyan mondom. Azért nem kell elcsöppenni ettől a játéktól sem mert elég sok sebe van ezt ti is tudjátok! Mit mondjak ez olyan űber fasza hogy ettől akarok teherbe esni és sírva húznám utána az ágyat, akkora élmény volt repülni. Igenis hasonlít mer azt sem sza...ból szívták ki!
Részemről befejeztem Ha itt az sem jó hogy igazat adok meg az sem hogy széllel szemben h...zok .ÁHHH
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.05. 22:06:01
"de van hasonlatosság "
Persze ,hogy van.Pont úgy mint abban a fílm részletben amit itt valaki betett a minap a két kép között.<#taps>
Gyümölcs ,gyümölcs.csöcs ,csöcs.:)
GaBika6
Srácok valaki Sabre? Vagy senki nem repüli a típust? <#rinya>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Örülök, hogy itt vagy és repülni tanulsz velünk... <#awink>
A K4 az valami brutál kemény!!!

Ne nevess! Én sem sírok:)
Nem ment ,de van hasonlatosság a felszállásbeli viselkedésben pont mint amikor kezdtem ugyan úgy ment el balra és dőlt be mikor elemeltem. Leszállás már ment eléggé mélyre tettem le:).Határozottan jobb repülni és tájékozódni is könnyebb vele legalább is nekem mint a sugarasokkal. Visszatérek rá ha lesz elverni való pénzem. A haci mént még nem próbáltam meg a k-4 egy sem de ha a póni olyan mint a fegyvertelen változat akkor az amoda élvezetesebb mert genyább a gép. Ezek szerint elbakják direkt.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.05. 21:27:25
van ennek nem teljesen tiszta,letölthető változata?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hihihihi....<#ravasz1>

Ka-50

<#eljen>
Kicsit bővebben azt a dóra kipróbálást ha kérhetném.
Elsőre ment a felszállás?
Ezt szeretem, ha valaki bevállalja, hogy előzőleg hülyeséget beszélt.
Respect!<#eljen>

A Béna.

L Viper
Nálam is fut rendesen NGlide-al. Win7-re esetleg ezt próbáld meg (az NGlide mellé még kell ez is).

Itt ezt írják:
"Yes, you need Aqrit's ddwrapper and in the aqrit.cfg file set ForceDirectDrawEmulation = 1
That fixed all the menu issues for me on Win 7. In addition, I use nGlide to get better graphics."

továbbá:
"Thank you Stefan, the agrits ddwrapper is what I was forgetting to add on, now it looks GREAT with Nglide 1.02 + agrits ddwrapper on Windows 7!! Although still the menus aren't working, they still kind flash so they kind of work!!

A Ddwrapper file-jait be kell másolni a játék mappájába és ott szerkeszteni az említett fájlt.

Egy próbát megér.

Utoljára szerkesztette: L Viper, 2015.03.05. 18:24:37
molnibalage83
Ennél tovább én sem jutottam. Az aero meg soha nem volt bekapcsolva, a Win7 is 98-as felülettel fut nálam...

A dcs dórát? És milyen volt<#alien>?

repvez
Én nem próbáltam,de más programnál (3dsmax) is volt ilyen tünet, hogy eltüntek a menük, és az javitotta meg ha kikapcsoltam az aero stilust a winben, lehet itt is segithet .
Két nap okosodás után, megkövetek mindenkit! Az a bizonyos game tényleg messze van a valóságtól! A legkomplexebb repmodellek is csak köszönnek ennek a szintnek. A szerint hogy melyik gépbe akarnak befeccölni Sas szerzés címén, úgy változtatnak! Négy javítással vágták tönkre az általam repült gépek több mint felét! Vége az csak a szórakoztatás miatt van pont mint a kocsisoknál a rRace room játékai, a népnek vannak! Tőlem több suggestiont nem kapnak az tuti! Én barom<#falbav> Havernál kipróbáltam a dórit hát....

Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.05. 16:55:01
Borisz80
Tehát:
A videó után ezt látom:

Látom a kurzort is, mozgatom, ráviszem menükre akkor ugyebár ki kellene hogy világosodjon, az optionsnál meg elkezdene forogni az ADI. De nálunk nem mennek ezek az animok se. Ha rányomok a menüre akkor azt érzékeli hogy rányomtam, be is lép abba de a képernyőn még mindig a fő menüt látjuk. Ha nyomkodunk össze vissza a képernyőn és véletlenül eltalálunk egy gombot ami a nem látható meüben van az is működik. Szóval a főmenü képe egyből befagy a monitorra.

Nem akart semmilyen direct play-t telepíteni.

Ezt a manübefagyást valahogy a steam-el ki kerültük anno, de már nem emlékszem hogyan. Most hiába vettem fel és indítottam steamen, akkor is ugyan ilyen maradt.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.05. 16:43:07

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

A főmenü pontokat sem látjátok? Instant-ra rányomtok és semmi?

Várjatok az első indításnál kérte nekem a windows, hogy telepíteni kell a direct playt, amit a win8.1 szépen meg is csinált. Nektek ilyen volt window 7-en?

Meglehet itt lesz a hiba nálatok.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.05. 12:38:49
molnibalage83
Dettó.

Megadjam azért a MF tárhely elérhetőségét?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.05. 12:38:08

Borisz80
hát... ez szerintem hardware-s dolog lehet, hogy nálunk nem megy. Minden úgy van ahogy írtad, azzal a patch-el, és ngliderrel.
Progi indít, videó klasszul megy, de a menü mégse működik. A főmenüt látom, tudom nyomkodni (az animációk persze nem mennek rajta), de nem jön elő a többi menü. Akár hogy tartom nyomva az egeret, úgy se.

Ezt a patch-et kell használni csak: F-15E 1.17Patch
Telepíteni egyszerű, elindítod a patchet és a többit végzi magától.
Utána jöhet egyenlőre az nGlide 1.04.
Játék parancsikonjában beállítani, hogy mindig rendszergazdaként legyen futtatva.
Játék indítása, majd beállítások, grafika, 3dfx glide kiválasztása, apply.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.05. 12:14:41
Teszteltem a kampányt is, meg a training részt. Igen nekem is hibázik a menü, illetve fel-fel villan. Arra a kampányban már rájöttem, hogy nyomva kell tartani az egér bal klikkjét és akkor látszik, én így kezdtem az iraki kampányt, azon belül több század választható, saját bevetéseivel. itt is a briefing hol látszik, hol nem, de fegyverzés, pilóta választás, célpont információk, taktikai térképen, szóval használható. A kampánynál is nyomva kell tartani az egeret és akkor látható, hogy az a század története, stb. Briefing szintén így olvasható.

Most tesztelek egy régebbi Glide wrappert, melyet régen is használtam még Windows XP-n és ezzel még szebb a talaj, de persze egy pár beállítást is el kell végezni. Ablak módban még mindig sajnos nem megy.
Ilyen nekem nincs F15inspt.exe, ilyet nem használtam.
molnibalage83
Én is anno pontosan ezt tudtam elérni, semmi többet.

Borisz80
nálam a menü fixálódik, tudom nyomkodni, de nincs változás, nem látom a következő menüt.
hülye kérdés, de a patch-ot hogyan kell felrakni?
Felül kell írni az eredeti file-okat?
Vagy csak simán kirakom valahova és elindítom az F15inspt.exe-t?

Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.05. 11:34:29

Én a gyári telepítőt használtam, ami 1.02-es, majd 1.17patch, nGlide 1.04-es verzió. Gyári telepítő iso-ban fent több helyen, de ha kell akkor feltöltöm neked a tárhelyedre. Rendelkezem tárhellyel, de nekem céges van, oda nem teszek ilyet..

Sajnos ablak módban egyenlőre nem tudom futtatni, csak teljes képernyőn FullHD-ban. Próbáltam régebbi Glide wrappert, de nem jártam sikerrel.
Borisz80
De szép is lett volna ha nem törik össze.

molnibalage83
Feltöltenéd magát a játékot és amit használtál valaholva, hogy biztos azonossal próbálkozzunk? Ha nincs tárhelyed, akkor meghadhatom a sajátom loginját.

GaBika6
http://www.youtube.com/embed/uenBKvxnlcE

Na akkor írom a megoldást. Megjegyzem két merőben más hardverkörnyezetben is működött tökéletesen!

Nem kell semmilyen kompatibilitás beállítás, elég csak a rendszergazdaként futtassátok. Nekem így már volt hang és egyszer nem lépet ki repülés közben. Mindkét gépen win8.1Pro 64bit-es operációs rendszer van!

Nyomtam is egy kis instant bevetést 2 vs 2, meg csapásmérés utána. Még mindig állat ez a program, csak kapna egy modern grafikus motort, biztos nagy multis hadjáratokat lehetne vívni. De hát ilyen nem lesz. Ja nem volt fagyás, kilépés stb. Mission-ból kilépés után sem fagy le és dob ki asztalra, hanem visszatér Instant Action menübe. Vicces, de win98-as kompatibilitással kilép, stb.

Én egyenlőre az nGlide legutóbbi változatát használtam, de itt hiába állítom, hogy ne full HD legyen(nagyon széthúzza), hanem csak 4:3-as felbontás(1280x960) nem csinálja, de meglehet ezt nem is tudja. A régi glide wrapperek tudtak ablakban is futtatni 3dfx játékot, de ez a legújabb változatban még nem találtam meg, hogy hol.

Windows 7-es gépen most nem tudom tesztelni, de próbáljátok meg ti kompatibilitás nélkül, de legyen bepipálva az F15.exe tulajdonságaiban, hogy mindig rendszergazdaként fusson!

Először megoldom, hogy ablakban fusson 1280x960-as felbontásban, aztán tesztelem a kampányt.
TG Gida
De szép!

Isten áldja a pogányokat!

Borisz80
Vagy fél éve Molni is talált valami megoldást (steam-es mahinálás), ami kezdetben úgy tűnt hogy működik, de amikor nekiugrottam hogy akkor repüljünk komolyan akkor meg sajnos azt kellett hogy tapasztaljam, hogy egy idő után kifagy. A kampány küldetéseit nem lehetett végigrepülni így.

Ha működik a te verziód akkor.... ehh... ;)

hrundibaksi
<#nyes>
GaBika6
Sabre-ból valaki profi? Kéne egy közös reppenés! Konkrétan a fegyverrendszer érdekelne.

krisztian005
Kösz a skineket, neked is hogy feltetted, és mindenkinek aki dolgozott rajta.

hrundibaksi
Visszatérve az A-10C -re

Úgy látszik megállja a helyét a "weathered livery" megjelenítés!