Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ott az űrben még "valós" fizika volt, nem ez a "vízben úszós", mint mostanság. :-)
Nem tudom, én kerestem anno, de nem találtam. Az EF2000 azért volt szimulátor, mert az akkori hardware színvonalon maximálisan modellezte a repülést. Meg a D.I.D. - a cég is eltűnt már - a katonai szimulátorból butította le a játékot.
A DID EF2000 volt az abszolút ever best of, még ma is borsózik a hátam ha meghallom ahogy az AWACS a jellegzetes hülye hangján dadogja a célinformációkat, vagy azt az elbaszott sziréna hangot, ami akkor szólalt meg, ha lehetett indítani a raksit. Nem tudjátok, nem lehet esetleg valahonnan beszerezni még valami emulátoros verziót vagy dosbox alá? Fizetnék is érte, hogy újra rámehessek a quick combat 3. pályáján a 3 Mrijára vagy CRV-7-el a duzzasztó gátra. 😊
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.03.04. 00:04:01
De ha Tom nem mond el dolgokat akkor azért vergődtem volna pár órát vele az biztos.
Mondjuk pár ezer óra szimezés után olyan nagy csodák már nincsenek, de mindig érhetik az embert meglepetések😊
3 hónapomba telt mire a ribanc dórikát beneveltem annyira,hogy mostmár akkor és oda szállok le ahová és amikor én akarok<#nezze>#nezze>
Mondjuk a felszállás is volt pár hét😄
A Béna.
Mennyire egyszerű vele a felszállás szerinted? vagy ugyan olyan mint a tudjukki játékban sim módban?
Vagy a Póni? az is olyan mint a tudjukkiben?
Ugyan úgy viselkednek a levegőben? Ugyan úgy tudsz velük harcolni?
Melyik szimulációja hitelesebb szerinted?
Már a régi IL2 is egy elavult valami ,bár mindig is a szívem csücske lesz. Eljárt felette az idő.A tudjukki meg ha megengedő is vagyok max azt tudja.
Amúgy én csak azt tudom,hogy amikor összeakadtam tudjukki játékosokkal a CLOD ban akkor mindmeghaltakdeqrvagyorsan.
Ezt onnan tudom ,hogy írták,hogy csaló vagyok mert ők mittudom én milyen neves klán tagjai. (KLÁN!! érteitek😊) és ők tudják a tutit ,így nem lehet repülni meg harcolni.
Mondjuk többet nem is láttam őket.pont 4 en voltak csapatban. kb 1.5 perc volt a négy muki.
Továbbá aki war thunderezik ebben a topicban azt valahogy letiltani bannolni?
A Béna.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.03. 22:45:01
Ezt csak viccnek szánhattad. Az egész CA modul erről szól. A játék gyakorlatilag egy RTS és repszim ötvözete már, ahol van logisztika is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.03. 20:39:07
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Értettem én minden szót de valahogy az enyém nem jött át mert rossz helyre fordultam. Nem kellett volna. Igen így jutottam ide más irányból, nem volt pilóta senkim , minden repülési tapasztalat nélkül.De látom hogy kevés vagyok mint maci sajtban a brummogás. Ezért elszaladtam oda ahol már tudok segédeszközök nélkül ,markerek nélkül nyilván egyszerűbb rendszerekkel repülni. Ide is be néztem eddig soha nem ugrottam bele ebbe a meddő vitába. Megláttam és egy olyan huzavonába kerültem bele amit nem tudtam elkerülni. Ezek szerint én tényleg annyira hülye vagyok hogy amoda élből minden segédeszköz nélkül könyveken videókon keresztül tanulva a repültem csak . Ja kérem de itt komoly pénzt kérnek egy történelmi gépért! Arra meg most nincsen energiám hogy megtanuljak annyi plusz kezelőszervet hogy kilőjek egy rakétát. Troll lettem nem akartam az lenni bocsánat.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nembaj hátha gondolkodón olvassa végig.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.03.03. 19:55:01
Akár az egyszerűbb kezelhetőségű játékokon keresztül is kedvet kaphatsz még a szimulátorok világához. Ha visszanézed a kis nosztalgiázást ami lement, akkor láthatod hogy a kedvet a repülés szeretet, és az egykori egyszerűbb programok adják.
Itt már ahhoz szoktak az emberek, hogy repülés közben a gép irányításán kívül, a rendszerek kezelését, a légi helyzet átlátását, az adott küldetésben repülő egyéb kötelékek feladatainak a sikerességén is alapuló szituációkat sikeresen megoldjon.
A "műrepülés tudása" nem érdem, csak szórakozás. 😊
Mindezt a lehető legjobban megoldott fizikai és avionikai tulajdonságokkal leprogramozott szoftvereken (ki miket szeret: DCS Falcon, CLod, ROF.)
Ezek nem oldhatóak meg ismeretek és gyakorlás nélkül.
Én így gondolom a szimulátor, és a szimulátoron történő harci repülés fogalmát napjainkban, mert van hozzá eszköz, és van hozzá szoftver, és vannak hozzá szimulátoros felhasználók.
Nos mégis áldoztam bele néhány karaktert.
Bár a nevelés sosem lehet későn...
Egy cikket amit még a TOP GUN-ban olvastam soha nem felejtem el: Kara s. Hultgreen, női F-14 pilóta lezuhant és életét vesztette. Állítólag leállt a bal oldali hajtómű, és a gép vészesen bedőlt illetve átfordult...
Ja és tesztek szerint lehet repülni asszimetrikus szárnyállással is.
Nekem egyébként az a bajom ezzel a WT vs DCS vitával, hogy a legtöbb WT-s játékosnak annyira semmi tudása nincs a repülésről, repülőgépekről, katonai repülésről, hogy egyáltalán azt sem értik meg, hogy miért beszélnek hülyeséget (hogy a PC-s részét, programozást, játékok belvilágát már ne is említsük). Viszont vannak annyira arrogánsak, hogy azt gondolják, hogy amit ők nem tudnak, az nem is lényeges. És így lesz egy repülős lövöldözős játékból vérprofi szimulátor, amit csak a legnagyobbakkal lehet egy lapon említeni "hiszen ugyanúgy néznek ki benne a gépek". Röhej...
www.pumaszallas.hu
Imádtam. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
THX
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sőt! ZX Spectrumon a Delta Wing 😊
Engem a TFX nyűgözött le igazán akkor a vektoros grafikájával. Valahogy jobb atmoszférát tudott teremteni mint elődei. Ó a gömbökből álló vektorfelhőkről ne is beszéljünk.
A Fleet Defenderben meg a bermudáknál lehetett UFO-val találkozni 😄 Vagy az ott eltűnt 2.vh-s repülőalakulattal. 😄
Kíváncsi leszek hogy a DCS-s F-14 mennyire lesz fordulékony. Ahogy olvastam az Aranysasban, az A verziót a gyenge hajtóműve miatt a 21-es lefordulta. Azért egy dolog jó abban ha kivonnak egy típust, minden anyag nyílvánossá válik. Tudom utáljuk a LN-t, de én azért drukkolok, hogy jól sikerüljön a Tomcat. Engem 2 gép érdekelt mindig is, magyar létemre a 21-es és a Top Gun miatt az F-14-es. Ha ezek megvannak több modult én már nem is veszek dcs-hez. 😄
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ez mi akkor Árkád?
Istenem hányan megkérdik hogy merre van az ellenség! Ők bepattannak pézért felhúzzák a játékot mert ott nem fullos gépet adnak amiben te okosodhatsz hanem szopóágról indítanak,hogy úgy okosodjál. Vagy ha nem akarsz sokáig cumizni akkor fizessé. Ja és van della okulusra meg hotasra és leszedik szopik a fullossal.
E miatt le van húzva az egész.Mert nem tanul nem olvas nem gyakorol nem repül párban a bf-109 esekkel órákat két három ellenfélre vadászra és a játék által adott feladatokat végre hajtva.
És lehet mű repülni és kötelékben repülni és ha lelőnek vége nincsen másik gép ez árkád?
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.03. 18:30:27
Kezdetekben Ace, Ace2... vadhajtásként egy évig (vagy kettő) Elite....
A szakközepes számító(gép)szobákban F-111, F-15, ....
Egyetemen a számítóközpontban, és a számgrafteremben Commanche, F-22, F-19😊 ,
A dogfightot már lehetett soros porton hálózatban repülni.
A legmeghatározóbb élmény egyébként 96 tájékánvolt amikor a lanon keresztül, (dos alatt), repült Falcon3 volt. 4-en repültük multiban a számgrafterem gépein. (Teszem hozzá a német nyelvgyakszik rovására általában).
Ezután már a multik (az akkori net --ami vagy volt 32 kbps vagy nem) ugye nehezen mentek volna. Multit utána legközelebb már csak 2004-ben repültem, szintén lanon egy haverral.
Abban az időben volt meg (van meg) nekem a Jane's USAF, Jane's F-18,.... stb. VALAMINT a hordozós küldetésekben verhetetlen DI's F-18 Super Hornet..
Az előző eszmefuttatásra reagálva pont a DI's F-18-a volt az ahol a le és felszállást hetekig gyakoroltam mire normálisan ment 😊 Ugye visszatekintve a gyakorlás mibenlétére és a hasznára.
A mai szimulátorok meg már a jelenkor.
Gyors net, infók a fórumokon, kézikönyvek elérhetők, közösség van és segítőkész, és természetesen azonnal agyonlő a virtuális égen, csak hogy fejlődhessen a delikvens (ahogyan Laca is megemlítette) 😄
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...