Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Az EDtrackert én is néztem, hogy jó lenne, de a 6dof hiánya egy kicsit elriaszt töle, anélkül szinte merev nyakkal kell nézelödnöd.
Ha jól tudom, valaki itt mondta hogy akar beszerezni egyett kipróbálni, de nem olvastam róla, hogy hogyan vált be.
Az mindenképp jó, hogy nem kell hozzá kamera és IR led és a fejkövetés folyamatosság is elég gyors, csak épp a hiányzó 3 dof ami miatt nem üti ki a track IRt.
Egyébként az opentrack nevű ingyenes progi felváltotta a freetrack és Facetrack progikat ahogy látom, mert azt még mindig fejlesztik az elöbbiekkel szemben.
Ezt a szemkövetést max a Oculusban tudnám elképzelni ahol nem lenne mindegy, hogy épp hova fokuszálsz, mert attól, hogy a fejed elforditod még a szemeddel más irányokat is figyelhetsz.
Azért jó lenne egy olcsobb de hasonloan hatékony fejmozgás követő mint a track IR
és itt is van ami tudja ezt kombinálni, még az is lehet jobb lesz az ORnél
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.01.13. 18:14:30