Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
Ludowik amit írtál jó dolog ez a fáradás, de ezt leszimulálni ismét nehéz és hülyeség egy játékban. Bőven elég véleményem szerint az elsötétülés g-nél és találatnál a vörös pöttyök hibásan, nehezen kezelhető géppel, ami most is van clod, bos-ban. Bos-ban pl túlhúzod a gépet pilóta elájul egy rövid időre és ha rossz irányban ébredsz látod ahogy csapódsz a földbe! <#taps>#taps>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Lehet megharagudtak rád a 3*7 nél😊) és rád szabadították ezeket.
Végül a saját mobilom visszaállítottuk, saját e-mail cimemet is és minden jelszót megváltoztattam. Remélem ez elég lesz.
Qrva anyját a kis ruszki gyökérnek.
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Erre azért igen kevés ember képes,mint ahogy F1 es autót vezetni,pedig sok millió embernek van jogsija de nem egy tömegsport.
A
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A reptéri kóbór ebet nem érdekli a tudjukki játék ,ha érdekelne itt bárkit is akkor használná esetleg a topikját is látogatná.Persze minden erényét elismerjük,meg tudjuk ,hogy remek,meg plusz ++++++ os,meg amit csak akartok😊
Csak az itt előforduló arcokat az nem emez a sok hiányosságával meg érdekli.
Az is igaz,hogy itt jóval kevesebb ember van,no de királyból is mindig kevesebb volt mint koldusból.
Lehet ez nem volt jó hasonlat?😊)<#eplus2>#eplus2>
Upsz dupla poszt lett bocsánat<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.02. 19:41:39
shaken, not stirred
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.02. 19:24:57
Azért ez már nem a II VH ahol félszemű,lábatlan ,és egyébb testi fogyatékossággal élők tudtak a legkiválóbbak közé tartozni.Belegondolsz,hogy pl Gallandot még a reporvosi közelébe se engednék most😊
A szim az más a valóság megint más. Talán annyi ,hogy az ember egy idő után tisztában van mi miért történi,megismeri a műszereket,egyebek,ez így azért valami,de én sose hasonlítanám a két dolgot .Na meg ha elég időt játszana egy igazi vadászpilóta akkor ő is ugyan úgy jó lenne benne,azért erre is van példa nem is egy.
A WT kapcsán többször kiveséztük már, hogy kb tized annyi sérülési ponttal dolgozik, mint a modern szimulátorok, mivel a WT az a régi il2 motorját használja. Gaijin megvette Olegéktől, megcsinálta belőle 2009-ben a Birds of Prey (árkád) szimulátort (anno nagyon szép volt, kissé darkos, agyoneffektezett látványvilággal elég sok felhasználót szereztek), majd abból fejlesztették ki a War Thundert. Akármennyire szerettük, és rengeteget repültünk vele, még a régi il-2-őt sem lehet egy lapon említeni a Clod-Dcs-Bos vonallal, nem még a WT-t. Ha ezt erőlteted, csak annyit árulsz el, hogy semmit nem tudsz ezeknek a belvilágáról, mert amit a monitorodon látsz, az qrva kevés. Tényleg olyan, mintha a Battlefield-et és az Armát az alapján hasonlítanád össze, hogy milyen a fegyverek kinézete vagy tűzgyorsasága, de hogy mi dolgozik a motorház alatt, az meg lényegtelen lenne...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.02. 17:53:43
www.pumaszallas.hu
shaken, not stirred
Sose felejtem el,amikor odaültek a monitor elé és mutattuk nekik a szimeket akkor csak csóválták a fejüket ,nem nagyon tudtak megbarátkozni evvel, inkább csak legyintettek ,és azt mondták,hogy nem érzik a seggükkel a gépet.
Amúgy nem egy igazi vadászpilóta ellen repültem 1vs1 et és mindig lelőttem őket. De mindig.És fiatalok is voltak köztük szép számmal.És? Ettől én mi is vagyok? Légypiszok max.
Beültetnének egy igazi vasba ellenük ( már mint utas) ,max ami alul jön ki az felül lenne ami meg felül az alul.Szóval érted😊
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.03.02. 16:38:02
Ka-50
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Amúgy mivel a War Thunder a másik repülős program, amiben még repülni lehet a típust, szerintem érthető miért került elő a MiG-15Bis kapcsán.
Amugy mint oly sokszor irtam minden csak akarás kérdése . ha akarnák a BMS-ben is beletennék.DE az is lehet hogy tudja csak nem használta eddig senki vagy csak rá kell programozni a configban
(Igazából azért kérdeztem meg, hogy mi is ez pontosan, mert akkor a BMS4-ben lehet feature. Nem vágom, hogy miért követelik meg a Track IR-t ehhez, mikor a logika és a gyakorlat szerint is felesleges ehhez...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A DCS auto mission generátorról mi a vélemény? Mennyire élvezhető szeritetek? Hogyna működik, ha nem csak az alap DCS van fent, hanem más modul, am több gépet tesz repülhetővé? Azt meg lehet csinálni valahogy, hogy meglevő mission-t bővítsen újra és újra?
De nem verseny ez,az egy győzelem is győzelem ,ha annyira elég a lőszer akkor annyira.(és ez igaz az életre is) Nem lehet mindenki űber faxa pilóta- játékos,ezt el kell fogadni. De viszont is igaz,hogy egy kevésbé tehetséges ,vagy gyakorlott ember véleménye sem mindig mérvadó egy egy gép ,fegyver megítélésében.
És megint előjött a wártündér😊) Mint etalon.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.02. 12:22:09
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Tegnapi kiképzési repülésen teszteltem a Su-25T-vel a H-25ML lézeres rakétát, de sajnos továbbra is csak 7km-re adja a maximális indítási távolságot. Override-ban most nem indítottam, mert akartam pazarolni...
Su-25T robot jól működik, de Mozdok ILS-el valami probléma van(80-as pályán), mert szépen behozza a gépet siklópályán, de a közeli jeladónál sajnos nem csökkenti a magasságot, marad kb. 200m-en, pálya fölött sem nagyon csökkentette a magasságot, igaz a műszerek szerint is siklópályán volt a gép. Még nyomozom mi lehet a probléma, más reptérnél nem tapasztaltam még ilyet.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.02. 08:36:02
Szoktam nézegetni DCS ben amikor offline gyakorolok hogy milyen találataim vannak (kiírja melyik fegyverrel, milyen lőszerrel, hány db és hol találta el az ellenséges gépet), és általában 4-6 db 20mm-től képes kifeküdni a póni ha szerencsésen találod el.
A d9 pedig több találatot is benyel a .50-ből mielőtt megérzi a gép.
Emiatt is szeretem a dcs-t hogy elég részletes a sérülési modell.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.02. 08:20:15
GOOBY, pls