Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Death Rattle #18425 Én pár napig használtam a FaceTrackNoirt a War Thunderhez nagyjából 2 éve.
A cucc nem lenne rossz, IR ledekkel megoldva még a fény sem kell hozzá, csak nagyon körülményes : Nekem az volt vele a bajom hogy nem lehetett állítani az érzékenységén, és folyamatosan imbolygott a látómező. Ez pedig brutálisan zavaró, kb. 5 perc után jött az émelygés aztán a hányinger. De a legrosszabb az benne hogy követi ugyan a fejed mozgását, és azt kivetíti a játékon belüli nézőpontra, de attól még neked folyamatosan a monitort kell nézned. Magyarul forgathatod a fejedet, de csak addig működik amíg a tekintetedet rá tudod szegezni a monitorra anélkül hogy belemászna a képbe az orrnyerged. Na most ezt a pár fokos kitérést amit a fejeddel csinálsz, rá kell illeszteni a pilóta nézőpontjára. Nem tudom érthető vagyok e, az lényeg hogy ha pl. a vállad mögé akarsz nézni, vagy teljesen felfelé, akkor ezt nem tudod megtenni, mert a monitort kell nézned, ami behatárolja a mozgást. Ezért a fejed pár centis kitérését a program kiterjeszti, tehát ha elforgatod a bucidat mondjuk jobbra 5 centit, akkor a FaceTrackNoir ezt 20 centinek fogja modellezni. Namost ez, az imbolygással együtt tette számomra használhatatlanná a dolgot.