Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
killbull #18416 Én máshogy gondolom, maga a játék alatt ha nem zoomolsz semmit 10 km ig se látsz. Úgy értem hogy beülsz gépbe numerikus entert nyomsz és úgy játszol végig.
Két szituáció. Tudod hogy egy adott ponton lesz valami pl SAM. Na most ez minimum 5 - 8 km ig ellő manőverező cél ellen (kis hatótávúról írok csak)
Nem zoomolsz: repkedsz és nézed hogy mikor jelez a besugárzásjelződ vagy ha infrás az SAM akkor ennyi sincs és keresed a célodat mert ez a feladatod. Használhatod a podot a gépen és keresgélhetsz vele de az nem olyan intenzív keresés mikor a fejed mozgásával közben zoomolgatva pásztázod a földet.
Zoomolsz: Ha nem olvad bele a környezetbe az SAM már 10 - 15+ km ről kiszúrod mert praktikus a zoom aztán mikor észrevetted már viheted is rá a célzót.
Tehát két opció ebből a zoomos a könnyebb és szerintem mivel játékban vagyunk nem valóságban inkább zoomolgatok.
Gondolom a 30 fokot úgy érted hogy a fejed mozdulatlan és előre nézel és ennyit látsz. Ha megmozdítod a fejed több fokot fed le, itt jönne képbe hogy mozgatod igen a fejed jó nagy fokba nézelődsz de a szemedben nincs optika amivel zoomolgatsz.
Ha rosszul gondolom akkor inkább csöndbe maradok!
Köszi hogy elmagyaráztad.
Utoljára szerkesztette: killbull, 2016.01.13. 15:05:44