Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Lysandus #18415 Igen, csak a kérdés, hogy mi a valóság? A zoomot azért engedik az összes játékban full real módban mert valójában az az igazi nézőpont. Amit te a számítógép képernyőjén látsz, az pedig nem. Az egy mesterséges, konstruált valami, lekicsinyítik a látható világot, hogy a képernyőre több minden ráférjen.
Ha a például a képernyőt egy pilótafülkében tennéd magad elé, akkor az kábé egy 30 fokos látószöget takarni ki, max a célzóberendezés (revi) és a közvetlen környezete férne bele. Ez pedig kb. maga a zoom nézet, Tehát a játék egy 90-100 fokos látószögű képet összehúz, lekicsinyít, hogy mégse egy lyukon kelljen kibámulnod miközben játszol. A monitorja nem írják ki, de lehetne rá egy hasonló feliratot tenni, mint a visszapillantó tükrökre, azaz: objects in the screen (mirror helyett) are closer than they appear. Nem tudom érthető voltam-e.
A VR sisakokban az is a nagy újítás, hogy ott a zoom nézetet kapod meg, de mivel közvetlenül a szemed előtt van a kijelző a 100 fokos látószögű kép "ráfér" a kijelzőre, úgy hogy nem kell lekicsinyíteni. Ezért van az, hogy az ami a képernyőn 1920*1080-s felbontásban elég, az kevés, pixeles a VR sisakokban. Ezért kellett növelni az Oculus Rift kezdeti felbontásán is.
Nem tudom, hogy érthető voltam-e, de talán majd jön valaki, aki jobban elmagyarázza.
A lényeg, hogy az amit a monitoron látsz az egy kicsinyített kép, hogy élvezhetőbb legyenek a játékok (szimulátor, fps, stb). A zoom kb, a valódi nagyságú képet jelenti, ezért engedélyezett.