Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Rue East #18179 Nem konkretizáltam milyen képességekről beszéltem.
Arra gondoltam, amire kihegyezték a gépet, lopakodás és elektronika. Ettől függetlenül is van még 1-2 jó tulajdonsága, például szupercirkálás.
még az F16 is ledogolta, akkor az orosz gép megint csak megeszi dogfightban...
Megint mintha kicsit túlzó állítások lennének ezek. Az F-16 egy elég potens (konkrétan az egyik legjobb) dogfight gép, szóval, ha azzal elkapják az F-35-öt hadgyakorlatokon, az még nem a világ vége. Az orosz gépes megjegyzés meg (attól függetlenül, hogy nem tudjuk milyen gépről van szó) teljesen légből kapottnak tűnik nekem. Azt sugallja, hogy az orosz gép(ek) az F-16-ost is könnyen legyőzik, azt meg nem tudom mi alapján állítod.
az oroszok előbb csinálnak 5 nagyjából 100%-ra működőt aztán gyártanak sorozatban
A gépek (ki)fejlesztése nem azzal ér véget, hogy beindul a sorozatgyártás, minden gépnek vannak kisebb-nagyobb gyermekbetegségei. A PAK-FA-nak is lesznek. Azért megy így a dolog, mert ennyire képesek, nem azért, mert ezt akarják.
ha nem lenne már az összes régebbi típust leváltották volna F35-re.
Ezt a következtetést nem értem. Sose volt cél, hogy az F-35 leváltson minden gépet. Még ha fele ennyibe kerülne is.