Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bgabor911
    Megmondom őszintén, én a mai világban már nemigen hiszek a titkos fegyverekben, amiket bármilyen előjel nélkül ránt elő a kabátujjából egy ország, különösen ha a légi harceszközökről van szó. Ezeket tesztelni kell, aminek szemtanúi lesznek, akik fotóznak, és a cucc felkerül a netre még aznap. Ha a kínaiak meg az izraeliek új gépei meg fegyverei azonnal kiszivárognak, nem hinném hogy éppen oroszország volna képes rejtegetni a tutit. :D

R-27ről: Én nem vagyok sajnos mérnök, de én nem hiszek benne hogy egy 35 éve tervezett fegyvert úgy lehetne modernizálni hogy az versenyképes lenne a manapság tervezett, modern típusokkal. Egyszerűen az idő múlásával megváltoznak a tervezési elvek, a rendelkezésre álló alapanyagok és technológiák, és a régi cuccot csak egy bizonyos pontig lehet modernizálni, azután az alapvető felépítése gátat szab a továbbfejleszthetőségnek.