Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    Szia SnowFox!

Próbáltam volna tesztelni, de az ED nem úgy gondolta. MiG-21-et nem is aktiváltam, mert most az nem lényeg. Viszont a célok olyan mint ha ködben lennének, a fák meg feketék...Gudautat- megcsaptam jött is előtte az üzenet, meg a többi is, hogy sikerült meglepni őket, két Mi-26-ost kiszedtem még földön, de a lentről jött az áldás rendesen...jól nézett ki! Aztán egyszer fekete lett a képernyő, csak az FPS számláló meg a chat üzenet boríték látszott a bal oldalon, utána DCS.exe leállt...a szokásos. Szóval eddig jutottam a teszttel.

Az ED az első 1.5 Open beta-t kiadta, az messze menően stabilabb és kevesebb hibával jobb volt, mint az összes többi hotfix után egyre szarabb az egész. Ez a negyedik hotfix már és most eddig a legszarabb...

Korábban linkelt valaki képet, hogy milyen szar a talaj, nálam is ilyen szar lett...bassza meg az ED...