Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • HungaroJET
  #176
  Ebben egyetértünk: GAU-8 a fő fegyver.
  Csak az a helyzet, hogy mikor az A-10A-t tervezték és felépítették a gépágyú köré, abban az időben még a Vietnámi háborús tapasztalatokra alapozva tették a fent írtakat.
  Azóta jóval fejlettebb lett - főleg a gyalogsági légvédelem.
  Nem hinném, hogy leereszkedne alacsonyra egy modern gép, hogy bekaphasson egy Iglát vagy a Csöves légvédelemtől pár sorozatot, ha magasról és messziről is tüzelhet. Inkább ellőnek 10 AGM-65-t, mintsem elveszítsenek egy Disznót és/vagy a pilótát, plusz annak esetleges kimentésének költségeiről és a mentési akció további "áldozatairól".
  Az arizonai vagy a nevadai sivatagban bemutatott Show-t ill. lőgyakorlatokat pedig - ahol az "ülő kacsa", kivénhedt, kiszuperált és szétkorrodált M-60 harckocsikra lődöznek - ne hasonlítsuk éles bevetésekhez, ahol 4-5 km magasból inkább ledobnak pár "olcsó" LGB-t.
  Arról nem is beszélve, hogy egy modern harckocsit (T-72, T-80, T-90) nem túl nagy valószínűséggel semmisítene meg egy WildHog :)
  Lehet, hogy harcképtelenné tenné a GAU-8, de az is kockázatos vállalkozás lenne valódi, harcedzett, modern eszközökkel felszerelt egységekkel szemben.
  Egy gyorsan reagáló, ködgránátokat használó vagy füstgenerátor motorral/hajtóművel felszerelt harckocsi személyzete pedig elég nagy valószínűséggel teszi lehetetlenné a vizuális GAU-8 célzást. <Persze ez főleg a Hog észlelésén és az ellentevékenység reakcióidején múlik.
  Véleményem szerint a GAU-8 csak a könnyű páncélosok ellen hatásos igazán, és egy modern háborúban egyre inkább az irányított, sebészi pontosságú fegyverek fognak dominálni:
  Maverick, Hellfire, LGB <Már Irakban is így csinálták anno :)