36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #73
    Háát igen, aki emiatt invesztélt be, annak tényleg nagy csalódás, pláne ha nem szereti a Heli szimulátorokat.. :(
    Bár én úgy gondolom, mindent összevetve, hogy talán a BS jelenleg a legkomolyabb szimulátor. (repülési modell, avionika, grafika, stb) Persze lehet, hogy tévedek... :)
  • Molnibalage
    Én csak azért vettem meg a DCS BS-t anno, mert reméltem, hogy A-10 és más gép kompatibilis lesz. Így vettem egy szarra sem jó terméket.
  • Papa01 #71
    Pontosan! Nem is értem, miért nem lépik meg ezt... vinnék mint a cukrot! :)
  • LeonSilver
    Az biztos, hogy qrva fasza lett volna ha az egyik oldalon támadnak az A-10C-k és a 15-ösök kísérik őket míg a másik oldalon a su-25, 25T-k, Ka-50-ek támadnak és a 27-29-esek meg oltalmazzák őket.Mekkora happening lett volna már!
  • Papa01 #69
    Na igen... mert így online, elég érdekes lesz.. csak A-10-es gépeket fognak emberi pilóták vezetni...
    Úgy lett volna az az igazi, hogy pl szintén emberi irányítás alatt védik őket F-15-ösök és támadják őket 29-esek, vagy 27-esek...
    És még a BS integrálását is csak remélik.. a 2 szimulátor(BS+A-10C) közös online használata, szerintem nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Ennek ellenére, én valószínűleg megveszem majd, mert az A.10-es az egyik kedvencem.. az árára kívánxs leszek, lehet ez is 50$ lesz induláskor, mint a BS.
  • Sanyo
    Ez mondjuk tényleg gáz, az egész lényegét veszik el.
  • Molnibalage
    Will DCS: A-10C Warthog be online-compatible with DCS: Black Shark and Flaming Cliffs 2?
    A: We hope to be able to release a compatibilty patch for DCS: Black Shark after release. Compatibility with FC2 is unlikely.

Na jó, nekem most ment el a kedvem az egésztől. Nem igaz, hogy nem lehet egy fejlesztésben kiadni valamit. Nehogy már véletlenül F-15 kötelék kísérhessen A-10C multis játékban, stb.

Az ED folyamatosan hülyíti a népet. Nagyjából semmi sem valósult meg abból, amit 2-3 éve ígértek. Nem nyjlt, nem moddolható, nem fejleszhető. Az hagyján, de hogy még nem is egységes... :(
  • Papa01 #66
    Mondjuk a kiadás előtt néhány hónappal a gépigényről valami konkrétumot mondhattak volna..
  • Papa01 #65
    A-10C FAQ
  • Muttley

Nagggggyon komoly!
    Gépigény?
    Mikor jön ki?
  • repvez
    uj képek a szérülés modellrol
  • Muttley
    +1
    Nekem tecc.
  • sanya200
    Mikor Jön?A sima lock on-ban is az a-10 a kedvencem.
  • Muttley
  • LeonSilver
    Áááááááááááááááááááááááááá!
  • Buren
    DCS: A-10 teaser Glowing Amraam mestertől.
  • Muttley
  • Sanyo
    A-10C a nevadai gyakorlóterep felett.
  • GaBika6
    Bár FC2, de a-10:

• GaBika6
    Bannernak jó lesz???
  • GaBika6
    Sajnos igazad van...
  • GaBika6
    Király vagy api...
  • LeonSilver
    Ez az én rendelésem :
    101 2009-07-17 01:09:32 DCS: Black Shark (DVD box) 1 $39.99 USD Sent
    2009-07-17

Ennél jóval előbb adták ki, szóval már rég túljutottunk a 12 hónapon is.
  • LeonSilver
    Ígérni sokkal korábbra ígérték.Jelesül arról volt szó, hogy a BS megjelenése után 9 hónappal jön a következő modul ( A-10C ) majd ezt követi újabb 9 hónap múlva a következő ( AH-64 ) és így tovább.
    Na most az a helyzet, hogy aki "ismeri" ED-et azu tudja, hogy az sem igaz amit kérdeznek, nemhogy a határidők. ;)
  • GaBika6
    Őszre ígérték, de sztem az év vége játékfejlesztőknél karácsony.
  • Bögyörő
    Ha már eggyik videó a másik után jelenik meg reményt ad arra hogy most nem csak igérgetnek de ténleg lessz valami az idei megjelenésből. A videók nagyon jók.
  • polluxware
  • DummyBoy
    Ja bocs ... Oda is volt írva :)

This note takes place at a work-in-progress version of the new Nevada (Nellis AFB) terrain.

• DonZorro
  • DummyBoy
    Valszeg ez lesz az említett Nevada térkép ...

Mellesleg ütős tényleg ... Csak jelenjen meg :)
  • bgabor
    Marha jó lesz ez. Nagyon ütős ez az A-10C, de mi ez a király sivatagos terület? Sokkal szebb mint az eddigi grúz hegyek! Nem tudtam hogy új terület is lesz benne.

• Sanyo
    A-10C indítás videó.
  • Bögyörő
    Kösz a forditást!
  • Sanyo
    Nos, elkészültem. Ha elírtam valamit, vagy nem egyértelmű, szóljatok.
  • Sanyo
  • LeonSilver
    EZt szeretem benned Sanyo.A reális gondolkodást. Elvileg .. ;)
  • Sanyo
    A letöltős elvileg még idén.
  • franko2
    Nagyon jól néz ki, jól látom hogy lemodellezték a reptéren a jelzőfényeket, és már nappal is láthatók nem csak ejszaka a fényük.
    Bár én jobban örültem volna valami vadészgépnek pl Mig29 Su27 F16 vagy F18-nak, de legalább lessz egy klikkelhető repülőgép, nekem a Black Shark is nagyon tetszett de sajnos akármennyit gyakoroltam nem tudtam rendesen irányitani, van valami hir arról mikor jelenik meg?
  • Sanyo
    Még egy oldal van hátra a fordításból, de képtelen vagyok ma a végére érni. Elég sok szakszó van benne, és ha már megemlítik a TACAN, ILS, JDAM és egyebeket, azokat is kifejtem egy kicsit. :)
  • LeonSilver