Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    #174
    Nos, az A-10 a Litening II célzókonténerrel szinte már mindenre használható. Képes hordozni és bevetni a Hellfire rakétákat. Elsősorban a K verziót (Semi-Active Laser Homing), inerciális kiegészítéssel és a nagyobb magasságból történő indításhoz (UAV) optimalizált P és R variáns is használható. Maximálisan 16-24 függeszthető fel. De a megnövekedett légellenállás miatt valószínűleg a 16-os függesztés sem lesz túl elterjedt. (A megnövekedett légellenállás nagyobb probléma mint a megnövekedett felszállótömeg).
    Ezeken túlmenően mindenféle Lézer irányítású fegyver bevethető: LGB-k, AGM-65E, AGM-123, de itt-ott már arról is írnak, hogy más repülőeszközről besugározva a célt a milliémeter hullámhosszon dolgozó, fire & forget Longbow Hellfire (L variáns) és az AMRAAM légiharc rakéta is bevethető (lesz) akár a rakéta saját radarját használva vagy ugyancsak "kívülről" besugározva a célt.