Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    NAmár most eljött a LCD ideje a user nem állithatta a felbontást és ha nem akarta a képtörést akkor a képfrisistése is fix volt.
    Mégsem lehetett hallani ilyen hangokat, hogy nincs 60fps és nem szinkronba megy a kép.

A képfrissítés mindig fix, csak az új technológiák (G-Sync, FreeSync) igazítják a frissítést az FPS értékekhez. Nem tudom hol hallgatóztál, de én például amióta LCD kijelzőm és TrackIr-m van, azóta szajkózom, hogy fix 60FPS alatt nincs élet! Inkább lejjebb veszem a minőséget, de a fix 60 FPS kell... :)

A VGA tartaléknál meg amit irtam, még nem tartunk ott, hogy a többségnek 4k monitorja van az egységes FHD felbontáson 60hz-en meg nincs értelme a tartaléknak, hogy most 50 vagy 150%al tud több FPS-t adott játéknál ha fix 60 értékre van korlátozva.

De van értelme. Pontosabban nem a tartaléknak van értelme, hanem a minél nagyobb erőnek, mert nem mindegy, hogy milyen minőségben kapod meg a fix 60 FPS-t 1080p-n. Nagyon sok olyan játék van, aminek a teljes pompájához és 1080p-n a fix 60 FPS-hez bizony "kell" a 980Ti.

A kell nyilván egyéni preferencia kérdése. Aki elvan gyengébb látvánnyal is, annak nyilván felesleges.