Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #17326 Az AMD szerint az az optimális, ha 10 ms alatt elkészül az új képkocka, mert így biztosított a jó élmény, illetve az, hogy nem leszel rosszul. Az Oculus Ready matrica ehhez képest annak dukál, aki 20 ms alatt tudja tartani ezt az értéket. Nyilván azért lett 20 ms, mert így beleférnek az NV hardverek is, a kérdés az, hogy a valóságban ez mit fog jelenteni.
A cikk érdekes, elvben létező dolgokról ír, de ugye mi köszön majd ebből vissza a valóságban? Ezt most max az tudja, aki közel van a tűzhöz, az mindenesetre elég beszédes, hogy a nagy OR bemutatókon AMD VGA-ról mennek a demók, még NV-s címek esetében is. Hogy ennek az oka a LiquidVR környezet, vagy a hardver tudása, illetve a kettő együtt, passz.
NV-n állítólag azzal próbálnak majd kompenzálni, hogy a kép széle felé elmossák a képet, hogy gyorsabban fussanak a játékok, de ugye ezzel az a gond, hogy retina követés még nincs, ergo, ha így lesz, nem lesz túl épületes látvány kinézni oldalra fej mozgás nélkül. És még ugye ott van ez a fix 90 FPS történet... ha tényleg csak a 20 ms határt képesek tartani az NV kártyák, akkor bizony lesz képkocka ismétlés, ami azt eredményezi, hogy adott pillanatban a fejed már fizikailag máshol lesz, mint ami képet a szemed lát, ergo jöhet a rosszul lét.
De ez jelenleg mind feltételezés a rendelkezésre álló infókból, ami közel sem jelenti azt, hogy szoftveresen az NV nem talál ki valamit a megjelenésig.
Az szerintem ismert már, hogy nekem az AMD sokkal szimpatikusabb, azonos ár, teljesítmény, minimális teljesítmény különbség esetében én inkább AMD VGA-t veszek, de jelenleg azok az AMD hardverek amik teljesítményben is jók, és elvben mindent tudnak ami a VR-hez kell, iszonyatosan túlárazottak. Egy Fury X, ami 1080P-n 20-30%-l lassabb egy costum 980Ti-nél, árban egálban van vele...
Én, ha minden igaz és úgy alakul, akkor a jövőhéten veszek egy 980Ti-t, majd amint elérhető lesz, akkor egy OR-t is. Tesztelem, kipróbálom, hogy milyen és ha tényleg szarabb vele az OR akkor eladom, és veszek egy Fury-t, aminek remélem addigra lejjebb megy az ára.
970-t én biztos nem vennék a helyedben, már csak elvből sem, de ezt már kifejtettem! :)