Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • SzKrisztian
    Akkor félreértettük egymást, én az ILS-től vártam hogy ha 80 fokon repülök akkor legyen középen a mutató, mert a manual azt irja hogy a Kutaisi reptér ILS megközelitéssel 80 fokon kell repülni.

Itt egy kép arról ami nem stimmel:

Ugyan ez a HSI kinagyitva:

Egy nagyon kicsit jobra voltan a pálya közepétől, ezt jelzi is a HSI de a probléma az hogy az egész nyilegyenesen felfele kéne mutasson, hiszen pont előttem van a kifutó, ezzel szemben jobra van fordulva, ami azt jelzi hogy rösz szögben közelitek a kifutóhoz.
    Amit irsz a TACAN-ról az inkáb az ADF re hasonlit nem a VOR-ra.
    Én ezelőtt a Flight Simulátorral repkedtem egy keveset, ott már értettem a navigációt, ezért próbálom ahoz hasonlitani a dolgokat, amúgy én is szoktam a fegyvereket is próbálgatni, mert hát végülis az a lényege ennek a szimnek, de mivel ez egy profi szimulátor szeretnék én is mindent a legjobban csinálni és ehez úgy gondolom először a navigáció mindenféle körülmények közt az eggyik legfontosabb amit érdemes megtanulni. Gondolom éjszaka vagy erős ködben nem sokat repkedsz ha nem használod az ILS-t, de én szeretnék és ezért is akarom megtanulni. Irtad hogy a HUD-on is kijelzi a siklópályát, ezt tudod pontosan hogy kell, mert én nem tudtam rájönni hogy hol lehet beállitni. A GPS-rő azt persze tudom hogy mindig kiirja a pontos helyzetet, de gondolom lehet vele utvonalat is tervezni meg hasonlók, amihez azért nem árt tudni pár dolgot, erre mondtam hogy nem értek hozzá.