Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    "A Viasat3 Észbontók című műsorának októberben induló évadjában volt olyan játékos, aki úgy tippelte, 1956-ban volt a honfoglalás, amikor is a törökök elfoglalták hazánk egy részét.

Októberben indul a Viasat3 Észbontók című műsorának új évada. A vetélkedő lényege, hogy csapatoknak ki kell találniuk, két kevésbé tájékozott játékos tudja-e a választ egy-egy kérdésre.

Az új évad Origo által közzétett beharangozóinak egyike szerint két nő arra jutott, hogy a Honfoglalás 1956-ban történt, amikor a törökök megszállták Magyarország egy részét. Egy másik videó szereplői pedig úgy tippelték, Ady Endre mondta, hogy „Te is, fiam, Brutus?”."

Én hajlok arra, hogy megrendezett... habár a józsika és a balázs sókra visszaemlékezve ...
    Egyébként ha megrendezett lenne az hamar kiderülne és senki sem nézné. Így viszont most mindenki erről beszél és szerintem qrva nagy nézettsége lesz. AZ első adásnak mindenképpen.
    Ja. És volt az az osoba, buta picsa, aki Woody Allenről azt hitte, hogy nő. Egy bemondó pedig még a 90-es évek közepén a Kossuth rádióban Andrea Bocellit nemes egyszerűséggel vak énekesnőnek titulálta. Ezt saját füllel hallottam, nem mesélték!!! Szóval én már nem lepődök meg semmin.