Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    A 390X nem új mester, ugyanaz mint a 290X csak picit emeltek az órajeleken, kicsivel jobb hűtés, és 8GB ram. Ha találsz olyan tesztet, tapasztalatot ami a 290X-re vonatkozik, akkor ahhoz adj hozzá 10%-t! :) Elvileg ma lesz egy kis időm, nézek neked konkrét számokat 290X-n.

Azt tudod, hogy én inkább az AMD felé húzok, de jelen árak és a 390X paletta szűkössége miatt én nem vagyok benne biztos, hogy a 390X jó vétel. Az a 390X amit érdemes lenne megvenni, 153K, míg egy Giga G1 Gaming GTX980 pedig 159K. Hűvösebb, kevesebbet fogyaszt (mondjuk ez engem nem érdekel), és cirka 20%-l gyorsabb 1080p-n.

Ilyen GTX árazás mellett a 390X olyan 130K környékén jó választás lehet, viszont itt csak a Giga G1 van, aminek a két ventis hűtése "állítólag" kevés, pontosabban a jó hőfokokhoz hangos.

Ha mindenképpen AMD-ben gondolkozol, akkor már inkább a 390, 110K környékén jó alternatíva lehet.