Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Néhány szó a rinocéroszról.
Maga a joy qrva jó!
Ez a cserélhető rugós mutatvány óriási találmány.
Én a legkisebb rugót használom, nekem így kényelmes.
Tök finoman lehet vele röpcsizni.
A másik viszont az, hogy valami elképesztően ótvar, gagyi műanyagok vannak az amúgy fasza joyon!
Komolyan mondom, hogy saját magát járatja le ezzel a szájtek. Valahogy olyan "vásári" vagy "bazári" hangulatot kölcsönöz a cuccnak.
A joy szoftvere is fasza! Nem a programozó része hanem maga a joy állítgatós.
A programozós része nekem nem müxxxik rendesen w10 alatt. Driver lehet a ludas, mert w7 alatt tökéletes.
Mindezek mellett egy dolog ami tuti. Jelentősen túl van árazva.
Jobb mint az x52, a ponál meg még jobb :D De nem ér 60-65 ropit. Mondjuk ha 40 lenne, azt mondanám tökéletes az ár.
Mindamellett ha valakinek van 60 ropija joyra, de nincs 100+, akkor bátran vegyen egy ilyent.