Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Ati810
    Akkor lehet, hogy tényleg a driver a rossz, nekem meg csak azért megy, mert még Win7-re raktam fel. Bár azt azért meg fogom nézni, hogy a profilerben ha nyomva tartok egy gombot, akkor nekem is így szaggat-e, mert tegnap csak játékon belül néztem meg és ott jónak tűnt.
    Bár lehet, hogy hülyeséget mondok, mert már rég állítottam be, de amúgy nem lehet, hogy csak azért szaggat így, mert nem így kéne beállítani? Csak azért kérdem, mert ahogy a videód alapján beállítottad, úgy azt hiszem azt csinálja, hogy lenyomja-felengedi, lenyomja-felengedi a gombot, de ha jól emlékszek, akkor be lehet állítani, hogy amikor lenyomod a gombot, akkor egyszer mutatja pl. neked vastagon a W-t, majd a többi mind halvány W, mindaddig, amíg el nem engeded a gombot (azaz, egyszer benyomódik a gomb, s addig "nyomva marad" amíg el nem engeded). Azt hiszem pl. így kell a gépágyúkat beállítani, mert ott se lenyomják-felengedik a tüzelőgombot, hanem egyszer benyomják, s amíg el nem engedik, addig lő.
    Ha küldesz privátban egy e-mail címet, akkor elküldöm a profilom, s ott azt hiszem van pár gomb, ami úgy van beállítva, ahogy fentebb elmondtam, s akkor megnézheted (hacsak addig én nem teszem meg), hogy úgy nem szaggat-e.