Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Én nem védem az amcsikat, különösebben nem is szeretem őket, igaz nem is utálom. De.
    Azért megkérdezném, hogy mi alapján döntöd el, hogy OTT ki civil és ki nem az? Hm..??
    Civil az a nő vagy gyerek, aki felrobbantja magát például? Tudom mi a szakmád, ebbe most ne menjünk bele. De mibe fogadunk, hogy háborúban te sem lennél különb? Ha melletted lőnék le a haverod, ha felrobbantanák azokat, akikkel együtt húztál bakancsot.
    Eldobta a fegyverét? Na és? Sebesült? Akkor is ellenséges katona, aki ha tehetné simán átvágná a torkodat Sakkay, hidd el nekem!
    Háború van és a háborúkban történek mocskos dolgok és még véletlenül sem azt mondom, hogy ezek helyes dolgok. De a háború maga egy őrület Barátom!! Ezt pont neked nem kell magyarázni! Ne ítélj, hogy ... Tudod!