Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

December 2.-ig... de a karácsonyi akciók szerintem nagyobbak lesznek majd... ( kb dec 22 )

www.smart-bus.hu

hi, azt tudjátok meddig tart az akcio steamen? jó lenne még tolnák feljebb 40%-ról mert vennék pár röpcsit 😛

én legközelebb majd csak harci helikopter modult fogok venni.engem sajnos az öreg,fatengelyes,berúgókaros gépek nem hoznak lázba.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ámen 😊
Lesz még több is, nyugi.. ez még csak az első nap! 😉

www.smart-bus.hu

Megindult a Steam leárazás, a DCS sem maradt ki, viszont csak 40% a kedvezmény (MiG-21 25%) sajnos... Többre számítottam az előző flash akció alapján 😞
Borisz80
Köszönöm! Húúú én valamit nagyon elmértem.
Amúgy nemrég küldtem sg-n pm-et neked, ugyancsak az üléssel kapcsolatban 😉

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Parancsolj:

Borisz80
Ha valaki hozzá tud férni egy KM-1M-es katapultüléshez, lemérné nekem ezt a részét ha szépen megkérem?
KÉP
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.11.26. 11:22:14

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Ha jól kifogod - meg talán ha egy kicsit megtoldod 😊 - akár be is szerezhetsz egyet az év végi leárazásokon.
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.11.25. 23:37:25

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

z0ty4
120gb ssd-ért adnék egy 10est 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Mé a 10c-nél is annyi mindent nem tudok - és amit tudok se megy túl magabiztosan 😄 - hogy egyelőre nem keverem a minyóval... 😊

Mé'? Teljesen jól néz ki, én sose tartottam rondának. Aminek hétcsövű harmincas gépágyúja van az eleve nem is lehet csúnya... 😊

Pedig ki kellene próbálnod..<#alien>nem keverednél bele, teljesen más mint egy a-10<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.25. 22:54:48

macleody
Ha jobban megnézed, csoda, hogy egyáltalán repül 😊
Eccerűen nem merek belekezdeni a 10C mellett a minyóba is mert félek végkép összekeverednének a dolgok. 😄 Pedig az elbeszéléseitek alapján igazi ínyencség lehet, meg egy keveset repültem is vele még a Desznyó előtt.
Ma ippen Szocsi repterét látogattam meg amit egy S-300 üteg védett, elsőre lekapott, de másodjára elkaptam a felderítő lokátorát. Saját hülyeségem miatt három Igla csúnyán seggbefenyített, gyakorlatilag szinte minden elszállt, beleéertve a bal keverőtárcsást is... Dobtam mindent, de így is küzdelmes volt hazaérni a hegyek közt.
Ennek a dögnek nem kéne vidáman repülnie egy hajtóművel ha nem lóg alatta semmi?
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.11.25. 22:00:51

repvez
ja majd itt is ugy lesz mint edigitalon, hogy elötte napokban megemelik az árakat, hogy a paraszt azt higyje hogy akciósan veszi, közbe meg ma még ugyan azért az áron van. és majd az akció után ujra visszateszik .. Ott is a 169k TV csütörtökön 189k lett és maradt péntekre is "akciós" majd szombaton meg 170k. És ezt akarják megetetni az emberekkel sajnos soknál sikerül is.
A dcs szereti. 😊 Olvastam pár helyen, hogy lassan tölt be a dcs, de ssd-ről másodpercek alatt betölti a missönt. Annó Wittman javasolta, nem bántam meg.

A mi-8, néha olyan mint a régi x wing játék ahol lehetett adagolni mire menjen az energia-ha nagy volt a baj vagy pajzsra, vagy minden lézerágyúra..de minden egyszerre, na az nem ment... Elfogy az energia ha minden működik és kell a max közeli hajtómű teljesítmény <#vigyor>aztán valami lekapcsol! De minimum a repülés stabilizátor, és a fegyverrendszer-amíg a generátor-vagy mi hangosan búgva nem termel elég energiát! Igen csak izgalmas tud lenni akár egy hegygerinc átrepülés is egy pillanat alatt. Ha pl. egyszer csak nem megy a jégtelenítés<#nevetes1>..

z0ty4
egy ssd jól jönne -70%-os áron 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

<#alien>

repvez
ja

<#wow2>Nektek is egy nagy fekete reklám van az oldal tetején?!

Van egy új-vagy inkább úgy írom soha nem használt, Logitech Extreme 3D pro joyom, eladó. Tartalék joynak tartom, mert a nagy szerelmem a ms pro 2, és most veszek abból is tartalékot, így teljesen felesleges. Mondjuk hirdetem már egy ideje az olx-en is, de ugye ott mindenki ugyanazt írja<#alien>, hogy szinte új. De ez az.Szóval eladó, ha valakit érdekel.

Köszönöm a segítségeket. Azért kértem, mert angolul nem nagyon tudok csak alapokat és nagyon sok mindent kell megjegyezni így első ránézésre.
Okés, majd intézem... Seaweed, megnézzük, kinek mikor jó az időpont.... Sakkay, lesz gyilok is valamikor... Küldjetek missiont, amiben van számotokra is minden dolog, amire igény van :-) Thx.

Nekem meg akkor volt, amikor ráindítottam még egyszer a DCS-t, miközben már futott egy példányban, de valamiért a tálcán nem volt ikonja.

nekem ez akkor jött elő,amikor egy újabb verziójú dcs-ben egy régebbi verziószámmal készített küldetést akartam futtatni.

Borisz80
előző hiba már mellékes... van másik:
a "Cannot open debriefing file" hiba jön fel. Volt már ilyen, de már nem emlékszem mit kell ilyenkor tenni. Help please!

Borisz80
Megvettem az FC3-at (letöltős). de a telepítés után a DCS indításakor ez fogad:

Valaki tud segíteni?

i robot
Nagyon fasza volt! Legközelebb legyen helikopter is, meg legyen földi személyzet és akkor el lehet indítani a Sabret!

Seaweed
Mondjuk ez a vasarnap tizora eleg rossz idopont. Ha akarnek se tudnek ott lenni egy ilyenen. Vasarnap delben csaladi ebed szokas sok helyen. Felorara meg minek lepjen be az ember, ha utana lepnie kell indulas miatt?!
<#alien>Lekéstem.
De az érdekelne, hogy csak kötelékeznek(tek)vagy van lehetőség a heliseknek is aktívan részt venni valamely harci cselekményben.

macleody
lol. Hajrá. Dumajani <#bee1>
Szégyenletes - egy heli sem volt!
Ezen változtatni kellene...

Üdv. Mai közös repülés

Voltam fent 11 után ma, de már nem volt senki csak a channal 1-en, angolul.

whiteskull
Ahogy nézem a mi időnk szerint 18 órától vasárnap 22 óráig tart

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

krisztian005
Szia, van egy régi, még a DCS Word elődjéhez a Lock On-hoz készült irás, ami főleg Mig-29-hez készült, bár sokminden változott azóta, de kezdőknek biztos nagy segitség, főleg hogy az oroszok szinte minden repülőgéphez és helikopterhez ugyan olyan alap müszereket használtak
igy más keleti tipusnál is hasznát veheted.

Letöltés.

azt én is díjaznám...
oké köszi, akkor kivárunk... nekem Steam verzió kellene sajnos
Kijövetel után mennyivel szokták a 70%-ot adni akciók során? Váram most a 21-esre de még csak 20% van. Karira elékpzelhető egy 70-es esés neki? Vagy még nagyon korai lenne?

FW 190 Dora-hoz van magyarnyelvű kézikönyv Vogel jóvoltából: KLATTY IDE.

A többihez angol nyelvű Sanyó oldalán: IDEKLATTY.

Idáig így volt, de ezeknél az sem biztos ami már elmúlt.. 😊)

www.smart-bus.hu

Solt, ez tuti? Szeretnék én is bevásárolni kicsit... 😊
Black Friday 2014
No, akkor pár nappal utána ez lesz steam-n is... 😊 Köszi...

www.smart-bus.hu

akkor ez hajnali 2-től este 6- ig tart vagy hogy?