Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Képes vagyok figyelmen kívül hagyni a torturát. Nem ez alapján vontam le a következtetéseket a warthogról.
Inkább úgy fogalmaznék hogy a felhasználók körében (is) túl van lihegve ez a HOTAS. Így szuper úgy szuper; hát én ilyen tökéletes joyra is vágytam. Ellenben, sok kapcsolója gyenge, néha félek hogy eltöröm ha nem hideg fejjel, odafigylve kapcsolgatom. A gázkar műanyag, hajlik, ráadásul a bal oldali kar kb 3 mm-rel előréb tolható a végfokozatban. Még mindig meg van egy enyhe jobbra lötyögés -jelentősen kisebb mint az előzőnél-, de hála az égnek ezt már nem érzékeli a hal szenzor. Nem kell minden játékot 10-es deadzone-al indítani. Kesztyűben sem lehet kezelni a HOTAST mert mint mondtam gyengék a gombok, pedig ez volt az egyik reklám szövegük. Bezzeg a weapons pickle gombot nyomni kell vagy 3 kilóval és érdekes módon tudtak a gázkar talpzatára is rakni erős kapcsolókat. Akkor jön a kérdés hogy a markolatokra miért nem sikerült? Ha a w. pickel ilyen masszív akkor a többi gomb miért nem?
Nem akarom összehasonlítani a saitekkel a warthogot, csak egyszerűen hatalmas csalódás volt ennyi pénzért. Persze nem azonnal veszi észre az ember, kell 1 hét sűrű használat mire kitapasztalja.