Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    némi tapasztalatot akkor megosztok, hatha segít valakinek. A játék telepített mappáját átraktam ssd re, a meghajtót ugyan azzal a betüjellel ruháztam fel, mint az elődé volt, a modulok tökéletesen működnek aktivácio nélkül, mivel nem az oprendszer vinyoján voltak eddig sem, gondolom azért. A megakadások megszűntek viszont teljesen. Továbbá zavart a viszonylag alacsony fps érték, ami sajna látható is volt a játékon, hiába butítottam lejjebb a grafikát, alig volt javulásom, három monitoron megy a program, de más játékok folynak, full grafikai beállítások mellett, ezért nem hagyott nyugodni a szituácio, mígnem egyszercsak kikapcsoltam a grfikai beállításoknál a full screen jelölését és láss csodát, a játék épp úgy teljes képernyőn megy, viszont teljes minőség mellett sem esik még földközelben reptér fölött sem 35 fps alá az érték, a megelőző 18fps hez képest, na ezt a jelenséget, viszont nem igazán értem. A felbontás 5760x1980 a grafikai beállításoknál pedig minden létező dolgot max beállításra húztam.