Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Nem teljesen ugyan az, de jó alap!
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.10.14. 12:35:08
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
http://www.mig-21.hu/page.php?26
Az oldalon tessék böngészni, nagyon jó sztem!!!
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.10.14. 12:30:41
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Valós vas. Illetve inkább alumínium.
A negyedik kép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.10.12. 23:54:16
Isten nem bottal, hanem VMware.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
A futómű egy orr és két főfutós elrendezésű. Az orrfutó a rendszerben tartás alatt nem változott, KT–38 típusú (átm. 500×180 mm), a főfutók kezdetben KT–86 típusúak, a PFM-től KT–925 típusúak (átm. 800×200 mm). A megnövelt átmérőjű főfutók biztonságosabbá tették a kifutást. Hidraulikus működtetésűek, földön való kormányzásra a lábpedálok szolgáltak, amik a főfutók levegős tárcsafékeit működtették, az orrfutó kényszerpályás." forrás: MiG-21 Wikipédia
Tehát a főfutók jobb és bal oldali külön-külön fékezve tudsz fordulni.
Igaz nekem nincs DCS MiG-21-em, de akinek van, az is ezt mondta.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.10.12. 14:52:11
Gép rampstart után, kis gázadással szépen el lehetett fordulni, patch előtt, most meg alig, és lemegy a fűre.
A Su-27-et pl. ehhez képest 5 mp alatt 10-szer körbeforgatom. Itt ez egy kissé meg lett bonyolítva. Na mindegy, próbálkozom...
Köszi.
Van valakinek arra ötlete, hogyan lehet a MiG-21-el kanyarodni a földön? A javítás óta egyszerűen felszállni sem tudok vele, borzasztó lassan akar elfordulni. A joy csűrőjével alig megy. Esetleg külön kell valamivel irányítani az orrfutót? A gázzal is játszadoztam közben, de tökmindegy volt, a kifutóra sem bírok ráfordulni, nagyon lomhán mozog...
Előre is köszi!
A TS marad VA amit beírtam, csinálok egy MAGYAROK szobát! TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com
Ka-50
Ka-50
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Ka-50
szerk: Ami a legérdekesebb így hogy beaktiváltam steam alatt, első indításnál kérte a starfos aktivációt is és így most működik a nem steames telepítésem is.
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.10.10. 11:44:50
Ha igen, akkor telepítsd fel a nem open beta változatot, ami szintén 1.2.10 update 2-es verziójú, de hamarosan megkapja az update 3-at is, ami kijött október 7-én az open-hez.
Nekem ugyanez a hibám lett az open beta-val, de már az első 1.2.10-es verziónál. Volt full uninstall és delete, utána install, de a modul manager-ben csak azt mondja, hogy vegyem meg...
A nem open beta verzió, tehát a "végleges" meg nem problémázott és minden modulom megy természetesen. Hozzáteszem mióta van open beta, csak az volt a gépemen, a végleges soha. Az 1.2.10-től viszont bekavartak valamit.
Amúgy az openbeta update-ek pár nap múlva jön a simához is.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.10.10. 09:16:26
www.pumaszallas.hu
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Google+ ON is!
Ka-50