37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • hooah
    Milyen típus márka az érintőmonitor? Hogy miként oldottad meg a műszerek kijelzését rajra?
  • wolfhgb
    Mondjuk mindenkepp kilovom a full screent, mert helios fut egy negyedik erinto monitoron, muszerfal gyanant es csak fs nelkul tudtam ravarazsolni az mfd k kepet a negyedik monitorra, igy mindenkepp le fogom loni az fs t, h megjelenitse a kijelzoket a negyedik monitoron, igy jobban es eletszerubben kezelhetok azok a modulok, ahol professzionalis a pilotafulke es elnek a kapcsolok, nem csak a vizualis elmenyt fokozzak veluk.
  • wolfhgb
    Ok, fs=full screen, mar rajottem.
  • wolfhgb
    Az volt a megelozo lepesem, h vsync et kilottem meg a katalist ban is kilottem a kepkocka utemezeset a crossfire modnal, de nem igazan volt szamottevo a valltozas, viszont a full screen sokat dobott a torteneten. Az fs mit jelent? Minek a roviditese?
  • Colos1357
    Próbáld meg, hogy mit megy FullScreen -ben vSync nélkül. Engem FC3 szívatott így meg, nem volt a FS beállítva, és nem ment a vSync, hiába állítottam be. Aztán ezt észrevéve belőttem FS -re, ment a vSync, de a tripla pufferelés hiányosságai miatt olyan FPS drop -om lett, hogy inkább játszottam vSync nélkül, képtöréssel. A vSync csak FullScreen módban megy, lehet, hogy ezzel azt kapcsoltad ki.
  • wolfhgb
    Hat epp ezert nem ertettem a dolgot, mert egy dual gpu s kartyatol azert joval tobbet varna az ember egy 5 eves jateknal, en legalabbis mindenkepp. Viszont a korabbi driverevel is kiprobaltam, a jelenseg ua, full screen bejelolese utan, egyszeruen szar az fps, ahogy kiveszem a pipat, megduplazza magat, mar arra is gondoltam, h a dual gpu nem tetszik valamiert a grafikai motornak es ez produkalja a hibat, mert gyanus, h kb pont megketszerezodik az fps! Te milyen amd vel futtatod?
  • Frenky
    Morgen! Valaki leírná, hogy a dcs configban mit érdemes állítani, hogy több legyen az fps, de azért még szép legyen a grafika (graphics.lua)
    Esetleg valami értelmező (kéziszótár) a graphics.lua_hoz, mi micsoda és miért... Nagy részét azért érti az átlag user, de .....
    Üdv, HUNter
  • sirpalee
    Driver para? En 7680x1440-ben tolom AMD-ken, es nem esik le ennyire az fps full screen-ben.
  • wolfhgb
    némi tapasztalatot akkor megosztok, hatha segít valakinek. A játék telepített mappáját átraktam ssd re, a meghajtót ugyan azzal a betüjellel ruháztam fel, mint az elődé volt, a modulok tökéletesen működnek aktivácio nélkül, mivel nem az oprendszer vinyoján voltak eddig sem, gondolom azért. A megakadások megszűntek viszont teljesen. Továbbá zavart a viszonylag alacsony fps érték, ami sajna látható is volt a játékon, hiába butítottam lejjebb a grafikát, alig volt javulásom, három monitoron megy a program, de más játékok folynak, full grafikai beállítások mellett, ezért nem hagyott nyugodni a szituácio, mígnem egyszercsak kikapcsoltam a grfikai beállításoknál a full screen jelölését és láss csodát, a játék épp úgy teljes képernyőn megy, viszont teljes minőség mellett sem esik még földközelben reptér fölött sem 35 fps alá az érték, a megelőző 18fps hez képest, na ezt a jelenséget, viszont nem igazán értem. A felbontás 5760x1980 a grafikai beállításoknál pedig minden létező dolgot max beállításra húztam.
  • SnowFox79
    Üdv.

A kérdésedre a válasz másnál is csinál (csinált) ilyet a játék és minden újratelepítéskor kell aktiválni. Az aktiválásokkal meg tudsz spórolni, ha reinstall elött deaktiválod az adott modulokat.

Ne zavarjon az az egy aktiváció. Rakd át ssd-re. Ha már csúcsra járatott géped van akkor ne ezen múljon. Sokat fog számítani, de.... Tökéletes sosem lesz. Hiszen DCS...

Üdv.
    SnowFox
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.06.15. 23:24:50
  • wolfhgb
    Ha repairra megyek a dcs world telepítőjében, és nullázom a telepített verziom, mivel le akarom szedni valahogy a felrakott modokat amik felülírták az eredeti file okat, akkor újból kell aktiválnom minden modult? mert ugye véges számú az aktivácio, nem akarom pocsékolni? Másnál is csinál olyat a progi, mondjuk elég csúcsra hegyezett gépen, h repülés közben meg meg áll néha és tölt egy villanásnyit a vinyó, addig kép megáll, aztán mind aki jol végezte dolgát tovább fut a következő hasonló jelenetig, kajak, mint amikor kevés a ram a gépben és swappel az aranyom, 16gb rammal és 6gb vrammal csak nem ezt várná már az ember, gondolkodtam már azon is, h a telepített játékot átrakom egy ssd re, hátha a vinyo miatt lassu, de azt is azért nem merem, mert gondolom abban az esetben újboli aktiváció szükséges! Mi a véleményetek ezekről? köszi a hozzáértő válaszokat előre is!
  • Ludowik
    jup!
  • Ludowik
    Nagyon köszönöm
  • Cancri55
    OFF..... jaja megtisztelő, de a féreglyuk koordinátáit ami oda vezet, akkor sem árulom el :D ami kimaradt a cikkből, hogy az eddig ismert legnagyobb sűrűséggel rendelkező csillagról van szó, igaz nem is ez volt a fő témája a cikknek.
  • zoltang
    DCS World 2 Live Stream!

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=144239

• VO101Tom
    így van minden, ahogy írtad.
  • wolfhgb
    Nagyon köszönöm, tökéletesen érthető volt, hasonlót tapasztaltam én is, de inkább gondoltam megkérdezem az "öreg motorosokat" is a közösségben, köszönöm.
  • repvez
    Minden külön modul megegyezik az FC3-ban megtalálhatoval a leirás azokra is vonatkozik, hogy nem kell megvenned külön ha már megvabn az FC3.
    A külön modulban sem tudod kapcsolgatni a kabint F-15 esetében sem. Az A-10nél meg az A10A verzio egyezik meg az FC3-asban lévővel ebben sem lehet kapcsolgatni viszont az A10C az egy másik modul abban már lehet kapcsolgatni. Tehát A10-esből 2fajta modul létezik , remélem érthetöen fogalmaztam.

A vásárlásnál ha jól tudom akkor az ED oldaláról letöltött DCS:Word elfogadja a steamen vásárolt modulok kódját is,de forditva nem A stemes DCS word nem fogadja el az ED-s kódokat csak a steamest.
    igy érdemes az ED oldaláról használni a Wordöt,mert akkor mindegy hol van akció, meg lehet venni .

Remélem mások is meg tudják ezt erősiteni, mert nem mindig egyértelmü a dolog
  • wolfhgb
    Most akkor ezek szerint, az ed től leszedett world és megvásárolt modulok mellé megvehetek modulokat a steam ről is, müködni fognak azonos felületen? Mert a steam oldalán azt írja, h szükség van a tőlük leszedett steam es world verzióra. Az F15 c modul megeggyezik az fc3 f15 moduljával? Vagy a külön modul professzionális cocpittel jön? mert a szu 27 modulnál azt írják, h nem szükséges az fc3 tulajoknak megvásárolnija, mert tartalmazza, de az fc3 ban nem tudok egerrel kapcsolokat piszkálni az f15 műszerfalán, mint mondjuk az a10 kabinjában az a10c modulnál! Hu, biztos hülyéket kérdezek, de új hús vagyok még nálatok, ez pedig elég kavarcos még nekem, tudnátok segíteni, mert lassan vége az akciónak és vennék még ezt azt, de hülyeségre nem költenék értelem szerüen!
  • repvez
    én az FC3-an gondolkozok, mert a 2k már nem lenne sok érte,de mivel az utóbbi 2 évben csak akkor inditottam el a dcs-t, hogy megnézzem , hogy a cardboxban, hogyan tudnám beállitani a nézetet , hogy 3d-s képet kapjak.Ezért még nem látom értelmét a beszerzésnek

Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.06.15. 16:59:36
  • PhantomAss
    igen tudom, de már megvettem minden modult ami érdekelt az ED shopban, és nem akarom megint megvenni a steamen
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.06.15. 16:45:46
  • repvez
    megveheted itt is mert a ED-s verzió eszi mindegyik kódját csak a steames nem fogadja el a ed-s webshoposét
  • PhantomAss
    jaaa :) a summer sale-t nézegetem de ott nem dobja ki, azt hittem ott van vmi repszim
    én nem a steamről veszem ezeket a modulokat uh ez most kiesik nekem
  • Solt
    Leginkább a parizerre meg a téliszalámira, de van, hogy a tej is akciós! :DD Baszod, DCS modulokra... a MIG-21 és a MIG-15 50%-s, minden más 75%! ;)
  • PhantomAss
    mire?
  • Jumurjack
    TARS-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Hogyan működik, működik-e, érdemes-e kipróbálni?
  • Solt
    Még 20 órán át tart a 75%-s akció steam-n!
  • Borisz80
    A legendákkal ellentétben ez a reális valóság. Kitűnő gép (volt) a MiG-29A-B a 80-as években. Ne csodálkozz ha esélytelennek érzed magad az R-27-esekkel egy AIM-120-al megpakolt gép ellen. A DCS-nek is haladnia kellene a korral és megjeleníteni a 29-es modernizált változatait, jobb radarral és jobb fegyverzettel, modernebb fedélzeti elektronikával. Próbáld ki a C-t, az legalább tudja cipelni a hasonló kategóriás R-77-est.

A taktikázásra meg szerintem csak akkor van lehetőség ha kötelékben repül az ember és fentartják a minimum 2:1 -es saját ellenség arányt. De még így is jó esély van rá hogy TWS-ben az ellen minden célra indít egyet aztán elfut.
  • Borisz80
    OFF
    Cancri!
    Gratula! Elneveztek rólad egy exo-bolygót :D Vagyis inkább egy egész naprendszert.
    link
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.06.15. 07:29:42
  • wolfhgb
    Oh, nagyon köszönöm! :)
  • LeonSilver
  • wolfhgb
    ha modot telepít a kuncsaft, honnan tudja a játék eredeti fajljat visszaallítani? Van lehetőség csak bizonyos eredeti file ok leszedésére valahonnan?
  • i robot
  • wolfhgb
    köszi a válaszokat, igazábol egyenlőre az offline részét használom a játéknak csak, még ismerkedés szinten vagyok, csak ezt a rávezetés hiányát nem értem, h mi okozza, vagy én vagyok még nyeretlen kezdő a dologhoz, v elbaltáztak valamit a kiegészítésben, nem tudom, habár a játék hivatalos oldaláról szedtem, csak nem engednek szemetet felrakni!
  • Hecker007
    Azzal nem kell foglalkozni! Ez egy ilyen játék, sokat kell gyakorolni és sokszor le is fognak lőni mire ki tudod majd védekezni a támadásokat. Az meg hogy nooboznak, meg loloznak azzal nem kell foglalkozni, ne hagyd hogy az ilyen khhm.. elvegyék a kedved a repüléstől!
    Ajánlott megnézni pár videót is, azokból látod hogy nagyjából mit kéne csinálnod, persze ez helyzet függő.
  • Ludowik
    Mig 29 tudom hogy én vagyok a kevés,taktikai szempontból kezdő vagyok még nagyon. De picit fárasztó meg az a vérpistás lol ozás meg noob amiket kapok néha.
  • krisztian005
    Inkább Bis, LanceR a románoknak van csak, amúgy ténleg nagyon szép, le lehet tölteni?
  • Cancri55
    Jaja, multiban semmi képen se erőltesd az ehhez hasonló csomagokat, könnyen úgy járhatsz, hogy sose fognak felengedni bizonyos szerverekre! Nem értek hozzá, de még az is lehetséges, hogy a DCS lobby-n is letilthatnak, sok más játékban is, ahol van multi, ebbe az irányba halad a csíterek szűrése.
  • Cancri55
    Szép lett a lancer skin!
  • sirpalee
    Azert bannolnak a legtobb szerverrol.