Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #15636 Sziasztok!
most csatlakoztam a közösséghez, miután beszereztem az FC3 at az akciókor. Elötte már egy ideje ügyeskedtem az a10c vel. Tudnátok abban segíteni, h van e az fc3 hoz a training videokon kívül, oktató pálya? Ahogy mondjuk szu25 hoz is van, mert igy idegennyelvtudás hiányában sok segítség lenne. Továbbá van e esetleg valami magyar leírás a gépek rendszereiről, mi mire való, h kell használni egyebek, mert nemileg konyitok a harci repülésben ehhez ahhoz, de lenne hová fejlődnöm. :) Más. Esetleg léteznek az fc3 hoz más letölthető térségek a fekete tengerin kívül? az a10 es is ott repül és nem tudom, h van e más hadszintér is esetleg. Jobban mondva olvastam valami Nevadai oktatópályáról, h készül world 2.0 verzioban és hogy jobb lesz a grafikai támogatása, mert ez a verzió nem igazán amd párti, nekem egy 7990 szörnyem van, de többet vártam a játékban a teljesítményétől megjelenésben és gyorsaságban. Tudja valaki, h ez a nevada map mikor lesz elérhető a felhasználóknak? Sokat kérdeztem egyszerre, de sajnos jelenleg csak kérdések kavarognak a fejemben, a játékélmény helyett, aki esetleg valamélyik kérdésemben tud nekem válasszal vagy linkel segíteni, megköszönöm. További jo repülést mindenkinek.