37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    leszedtem az f15 hoz az aim 54 phoenix aim 9x rakétaválaszték bővítést, de nem értem a dolgot, a radaron befogom a célt, ahogy aim 120 nál, de a phoenix rakéta ennek ellenére egyenesen repül mint a nyil.
  • Cancri55
    Mig-21 vagy Mig-29? Ha a lancer, akkor nem értem min csodálkozol, ha a fulcrum, akkor még sokat kell gyakorolnod, legfőképpen egy jó harci taktika elsajátítása segítene!
  • f2d
    Ha valaki még rajtam kívül összeakadna az FFB-vel.
    Amúgy nekem ezzel a törléssel nem csak a joy, de az FFB is működik.

It says:
    "Try this when logged in to account, where it it crashes:

With regedit, browse to key:

HKEY_CURRENT_USER
    System
    CurrentControlSet
    Control
    Me​diaProperties
    PrivateProperties
    Joystick
    OEM

and delete all keys starting ​"VID_06A3​". Of course you can backup (export) these keys before you delete them... "
  • f2d
    Á, köszi! Csak ezt nem tudom hogy kell.
  • Fulcrum11
    Így egy rövid google keresés után: több helyen is az FFB kikapcsolása segített.
  • f2d
    Sziasztok,

mátol én is FC3 boldog tulaj vagyok, azaz lennék, mert amikor a Saitek Cyborg Evo Force joy-omat szeretném kalibrálni a játékhoz kifagy.
    Valakinek valami ötlet? Billenytyűzettel próbálkoztam, de az olyan, mint sajtreszelővel..., hogy egy kalsszikust idézzek. :)
  • Ludowik
    Nahát én kezdek belefáradni a felszállok a Miggel repülök majd jön egy F-15 és olyan messziről lekardoz hogy azt se tudom mi van. Meg úgy általában nem megy. Kár szerintem pihentetem picit ezt a játékot.
  • priluki
    köszi :)
  • krisztian005
    Helyszin egyenlőre csak az alap van, valamikor lesz Nevadai helyszin és Strait of Hormuz is készül, de hiába irnak időpontot nem szabad komolyan venni mert sosem tartják be. Valószinüleg ha megjelenik a DCS World 2, vagyis az uj grafikus motor csak az után adják ki a helyszineket, sajnos ezt is sok halasztás után ugy emlegették hogy tavaly december körül kiadják aztán mégse.
  • wolfhgb
    Köszön, igyekszek mazsolázni belőlük.
  • krisztian005
    Szia, magyar nyelven kevés dolog van, azok is elég régiek, én ebből tanultam sokat:

Lock On

Ezen az oldalon sok oktató videó van, de ez is nagyon régi sokminden változott azóta és biztos a youtubon már hasznosabb videók, de talán hasznát veszed, angol nyelvü:

Flanker Training

Ez nem szimulátor de ha esetleg nem ismered a fegyvereket talán ebből is tanulsz egy két dolgot:

Fegyverek

Ha a világháborús gépek is érdekelnek a Fw 190 D-9 Dora-hoz van magyar nyelvü kézikönyv, Vogel-nek köszönhetően:

Kézikönyv

Ezt bár a Falkonhoz irta Molnibalage de ha még nem olvastad biztos sok hasznos dolgot találsz benne:

Haditechnikai összefoglaló
  • wolfhgb
    Sziasztok!
    most csatlakoztam a közösséghez, miután beszereztem az FC3 at az akciókor. Elötte már egy ideje ügyeskedtem az a10c vel. Tudnátok abban segíteni, h van e az fc3 hoz a training videokon kívül, oktató pálya? Ahogy mondjuk szu25 hoz is van, mert igy idegennyelvtudás hiányában sok segítség lenne. Továbbá van e esetleg valami magyar leírás a gépek rendszereiről, mi mire való, h kell használni egyebek, mert nemileg konyitok a harci repülésben ehhez ahhoz, de lenne hová fejlődnöm. :) Más. Esetleg léteznek az fc3 hoz más letölthető térségek a fekete tengerin kívül? az a10 es is ott repül és nem tudom, h van e más hadszintér is esetleg. Jobban mondva olvastam valami Nevadai oktatópályáról, h készül world 2.0 verzioban és hogy jobb lesz a grafikai támogatása, mert ez a verzió nem igazán amd párti, nekem egy 7990 szörnyem van, de többet vártam a játékban a teljesítményétől megjelenésben és gyorsaságban. Tudja valaki, h ez a nevada map mikor lesz elérhető a felhasználóknak? Sokat kérdeztem egyszerre, de sajnos jelenleg csak kérdések kavarognak a fejemben, a játékélmény helyett, aki esetleg valamélyik kérdésemben tud nekem válasszal vagy linkel segíteni, megköszönöm. További jo repülést mindenkinek.
  • priluki
    hi mig 21 hez nincs magyar cockpit?
  • sirpalee
    Nah vegre, itt volt az ideje. Bezsakoltam a mi-8-at meg a hawk-ot. :) Kar, hogy a C-101 meg nincs fenn steamen, pedig az is jo kis alacsontamadonak nezett ki...
  • Solt
    Közben steam-n is megjött a leárazás. 60%
  • gsg16
    VIDEÓ a Gripen balesetről.Mielőbbi jobbulást a pilótának!
    Utoljára szerkesztette: gsg16, 2015.06.11. 20:50:34
  • Papa01 #15631
    Erről hallottatok??
  • Cancri55
    KAMOV
  • Papa01 #15629
    Sajnos ITT azt írják, hogy a pilóta megsérült, de stabil állapotban van. Remélem, mihamarább felépül.
  • whiteskull
    Remélem nincs komolyabb baja a pilótának, mivel egyszerre nem mondták, hogy sérülés nélkül megúszta.
  • Papa01 #15627
    Megint elvesztettünk egy Gripent... :( A pilóta katapultált.
    LINK1

LINK2

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.06.10. 11:56:24
  • sure
    Majdnem sikerült a javítás a "Kicsi a rakás, nagyot kíván" játék után...kíváncsi lettem volna, vajon azonnal felrobban-e a gép, ha sikerül, vagy egy pár javítási ciklus után vasárnap délelőtt 10.

Szépek a MiG-15/Sabre roncs modellek, ~200 km/h sebességgel egymásba rongyolás, majd percekig égés után. Egy Sabre meg egy MiG-15 pilóta is katapultált, de közben meg bent is ülnek a kiégett gépekben.

18+ - a pilóta lassú kínhalállal múlik ki....

(SIngle player, az első MiG-15 -> MiG-15 AI-ba belerongyolás után ALT+J-vel a Sabre-ekbe ugrással)
  • bootsector
    Óóó, de megkutyulták...Köszi szépen, menni fog.
  • Reaper
    Kb. 10 éve van Litening a Lancereken...
  • sure
    Szia, a toronnyal való "hagyományos" kommunikációt elővarázsoló gombot én se találtam meg (nálam sem az ű avagy \ (backslash) ), viszont Refuel-Rearm menü van:

Itt lehet hozzárendelni billentyűzet-kombót:
  • bootsector
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy a Hawk T1-esnél hogyan lehet előhozni a toronnyal való kommunikációs menüt?? A szokásos "ű" gombra nem akar megjelenni, (pedig az options-ban is az van beállítva), a műszerfalon pedig már az összes létező rádiós gombot próbáltam kapcsolgatni, de nem jön össze.
    Csak mert marha jó lenne néha feltöltést vagy javítást kérni.
    Előre is köszi!
  • sakkay
    Érdekes..
  • Lysandus
    Szerencsétlenek. Nyugodjanak békében!
  • sure
    mert valamit még mond, mielőtt leesnek.

Hát épp csak egy "хуй" -ra maradt ideje....
  • Papa01 #15618
    Hűha, Sakkay, azt hiszem, ezért nagyon oda leszel! :))
  • molnibalage83
    Wargame: Red Dragon.
  • sakkay
    Mi az a WG:RD??
  • molnibalage83
    Milyen modor? Csak azért, mert szimplán kivajítom a tévedéseded és megállapítom tényszerűen, hogy egy szimpla G kereséssel akarsz indokolni?* Az első olyan rendszer, ahol átfedés van a funciók között az az F-35 DAS rendszere, de még ott sem teljesen, hiszen a DAS ellenére is van TGP a gépen FLIR és integrált TGP.

*A G képkeresője annyira szar, hogy egy idő után F-15-re is Szu-27 képed ad be és hasonló, mert a kép oldalán levő kommentek és szöveg alapján is berak képeket. A FLIR-re beírkával gyakorlatialg mindenféle IR képet, kamárt, de még UV-ben készült képeket is találhatsz szerintem...

A kritikát meg tessék tűrni, ha már ekkorát tévedsz. A szezont keverted össze a fazonnal.

De pródáld ki a következőt. Vegyél egy digigépet, állíts be 20-szoros zoomra és mozgó autóval próbáj egy adott embert megtalálni ismeretlen terepen. Na kb. ez lenne az, hogy TGP-vel manpad emberre vadászni. Gyakorlatialg lehetetlen, csak a vakszerecsnével találnál meg bármit.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.07. 17:44:52
  • bgabor911
    Meglep, hogy ilyen modorral sohasem hívnak játszani téged.
  • molnibalage83
    A képkeresőnek fogalma nincs arról, hogy te mit keresel és teljesen ökör fórum hsz-ek alapján is osztályoz. Annak ellenére, hogy milyen sokat WG:RD-zel meglep, hogy ennyire nincs fogalmad a HT alapvető dolgairól.

A FLIR önmagában egy tág fogalom. Az LANTIRN rendszer TFR-t tartalmazó konténerében is volt FLIR. Na, nézd meg annak felbontását... Magának a LANTIRN TGP-nek sem nagy.

Te abból indulsz ki, hogy milyen fantasztikus zoom képessége van egy 3. gen Sniper vagy Litening TGP upgradnek, de azoka nem kereső és pásztázó rendszerekek, ezért külön kategória az IRST, még ha az is képalkotós.

A FLIR és MAWS dettó ugyanez...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.07. 17:40:42
  • bgabor911
    A google képkeresője az "apache FLIR" kifejezésre pont olyan képeket hoz ki, amikről én beszélnek.
  • molnibalage83
    Jaj, jaj, jaj... A FLIR az nem kereső és pásztázó üzemmódban van. A TGP zoom-ot ne tessék már összekeverni a MAWS rendszerekkel. Szezon és fazon. Semmilyen TGP-nek vagy FLIR-nek nincs ilyen funciója. A MAWS és DIRCM okkal léteznek és alkotnak külön kategóriát...

A FLIR-rel manpados fickót keresni az olyan, mint nagyítóval egy bizonyos hangyát keresni a szobában radnom módon. Lehetetlen.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.07. 17:35:40
  • bgabor911
    Volt a D verzió mellett néhány P verziónk is annó. Persze ma már egyik gép sem repül. Kár, fontos képességek tűntek el a honvédségből a Hindekkel együtt.
  • bgabor911
    Csak éppen a bácsi teste bocsát ki egy egész decens hőjelet, aki tartja a MANPADSot. Amit az Apache FLIR-je kilométerekről kiszúr. Mint az a youtubeos apache videókból is látható.
  • Lysandus
    Lehet, hogy a lökéshullámot még kizárta az ép fülke valamennyire. Inkább csattanást hallani, ahogy a repeszek átszakítják a kabint. Nagyon kemény egyébként. Legalább a személyzet egyik tagja túlélte a közvetlen találatot, mert valamit még mond, mielőtt leesnek. Valószínűleg a vezérlés is elmehetett, mert semmit nem tudnak csinálni a becsapódás előtt...
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.06.07. 15:14:47