Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Frenky #15353 Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy hol vannak a DCS_ben az FW190-es textúrái, a .dds fájlokra gondolok. A P-51D és TF-51D esetében megtaláltam a szokásos helyen és az általam készített, egyedi festést, így tudom is használni a publikus VA szerveren. (HUNTER skin - igaz csak én látom) Ebben az esetben az általam kiszemelt és a szerveren is használt, nem alap "P-51D Excalibur" és a TF-51D Excalibur gépet használom. A DCS_ben az Excalibur mappába bele is tettem a
saját .dds fájlokat átnevezve arra, ami a mappában volt. Ez sem alap festés, de a VA szerveren ezt használják, ezért is működik a saját fényezés. A Fiam készített egy festést az FW190-hez is, de ezt sajnos nem tudom használni a VA szerveren. Amikor én készítek egy küldetést és ott kiválasztom a gépet, az természetesen működik a saját festéssel, mappában van. A DCS_n belűl az FW190-es mappában az alapgépeknél lévő mappák csak a description.lua fájlt tartalmazzák! Akkor honnan tölti be a skint/dds fájlokat? Hova kellene a saját
dolgaimat bemásolni, hogy a VA szerveren is tudjam használni? A szerveren az FW190 Germany Red001-et vagy 002-öt választom és ezzel repülök. Sima alapfestés a piros 1-es vagy 2-es számmal. Ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Üdv, HUNter
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2015.05.07. 15:23:15