Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • ravensoul
    Üdv!
    Új számítógépet rakok össze, főként szimulátorokra (FSX, DCS World, Rise of Flight), nagyjából meg is van a konfig, így néz ki:
    i5-4440 proci
    B85M-D3H alaplap
    2x4GB Kingston memória
    1 TB WD winyó (később talán veszek egy 120GB-os SSD-t, egyelőre a tárhelyre van nagyobb szükségem)
    + ház, táp, DVD-író

Videokártyán gondolkozok erősen, hogy melyik is legyen, ebben kérném a tanácsotokat. A fő cél, hogy ez a gép is kihúzza kb 5-6 évig lehetőleg mindenféle csere és újítás nélkül. Természetesen nvidia karik között nézelődtem eddig. Visszaolvastam rengeteg posztot és úgy látom, a DCS-nek szüksége van 4GB VRAM-ra. Régi kártyákat alapból nem nézegetem, inkább a 9-es szériában gondolkozom. A 4GB-os GTX960-ról vagy a 970-ről mit gondoltok? Használ valamelyikőtök ilyet? (Bár bevallom, kicsit drágának találom mindkettőt, de a 2GB-os 960-as meg kevésnek tűnik a szimekhez.)

Segítségeteket és építő jellegű hozzászólásaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!