Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A tartós negatív g-nél viszont az üza áramlás (hajtómű) leállhat.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
De ha már perzsa öböl akkor egy Iraknak jobban örültem volna.
A nevada meg arra lesz jó hogy a hardcore simesek repülhessenek red flag-et.
Mert igy max egy Heritage flight-ra jó airshow elemként
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Egyébként ha még emlékeim nem csalnak akkor Lock on : MODERN air combat néven kezdte a pályafutását,tehát sztem a WW2-es gépek ebbe nem férnek bele. Azt egy külön részként ,ahogy tervezték kellett volna kiadniuk.
Egyébként semmi bajom nincs a propelleresekkel ,csak igy együtt nem mutatnak jól.
Ka-50
Mennyire jó lesz Fókával Dubai felett repülni! <#hehe>#hehe>
Ka-50
Egyenlöre nem látom ebben sem a koncepciót.
Az F-86-nál meg ügyelni kellett hogy finoman add és vedd le a gázt mert különben hajtóműleállás történhet. Nem tudom már mi okból.
DCS-ben tök egyszerű repülni és kezelni az F-86-ot. Egyedül a célzókészülék kezelése bonyolult a különböző fegyverzettípusoknál. Meg a radarral / giroszkóppal működő a2a célzáshelyesbítés sem olyan egyszerű mint gondolná az ember. 6-7000 láb alatt zavarja a földháttér. Visszább kell venni a kisugárzás erősségét. Illetve a radarral való célzás sem automatikus. Célzócsillag "cage" (az a gomb ami a gázkaron van, nem ami a célzókészülék jobb oldalán), rávinni a célra, ha villog a radarjel visszaverődés lámpa akkor meg "uncage"...
Egy tutorialban azt állítják hogy nem szabad "uncage" (célzó jobb szélén a kapcsolója) állapotban repkedni mert tönkremennek a giroszkópok. Csak légiharc esetén szabad kapcsolni. Kíváncsi vagyok hogy ez tényleg le van e programozva a játékban.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.09.11. 20:27:23
Lehet hogy én vagyok megalomániás de azt hittem hogy komplexebb vele repülni, de igazából meg nem.
Kíváncsi leszek majd a MiG-15-re, hogy mennyire dugózik orrba szájba.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.09.10. 08:49:30
Isten nem bottal, hanem VMware.
(De még tanulom, nincs típusom rá <#zavart1>#zavart1> )
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.09.09. 18:57:43
www.pumaszallas.hu
Ez a beta csak a weblapjukról letöltött DCS Word alá telepíthető. Többen mondták, hogy fel tudták kalapálni Steam alá is, de nekem nem sikerült és a weblapon is azt írják, hogy arra nem jó.
- Tehát DCS World steam-mentes verzió leszed, feltesz: http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/dcs_world/
- Ez alá simán felmegy a Dóra is
Ez az online játékot nem befolyásolja, a steames és a nem steam-es verzió is ugyanott tud repülni.
www.pumaszallas.hu
Par honapja csinaltam, remelem jol emlekszem:
Ahogy linkelt forumon le va irva cmd-ben megfelelo konyvtarban : DCS_Updater.exe install WORLD parancsot add ki..letolti ujra egesz worldot es ujra felteszi nalekul hogy ujra kene aktivalni
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.09. 18:56:06
Bocsi a láma kérdérsért.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=114030
world-ot kezzel ujraraktam uninstall nelkul azota jo.
Megvettem a Dorát viszont nem engedi felrakni mert mindig azt írja ki, hogy inastallájama 1.2.10.30996 verziot,megnéztem a DCS WORLdöt nekem ez a legfrissebb verzióm van fent de arra meg nem akarja felrakni, mi lehet a gond?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miután letörölted a mappát a következő indításkor a DCS létrehozza megint, és remélhetően működni fog.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.09.08. 09:09:18
www.pumaszallas.hu
És amikor megy a DCS akkor a trekken világít mind a két led?
És mit használsz? A track clip-et? Át van állítva a szoftverben?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha elindítod a TIR szoftvert ott mozog faszán? Esetleg nem volt előtte freetrekked?
Itt most mi a gond a TrackIR-el?