37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • PhantomAss
    nagyon jó kérdés
    én is videokártyát szeretnék venni, a kiszemeltem egy gtx 970 volt. Sajnos törölték a megrendelésem mert nem tudják beszerezni, ezért most megint nézegetek.
    A 960 szerintem már most sem túl erős kártya, a 970 pedig baromi drága, 100k körül adják, annyit nem ér.
    Most 780 3gb-os kártyán is gondolkodom.
    Hosszabb távra mindenképp a 970-est venném, dx 12 és 4gb vram miatt
  • ravensoul
    Üdv!
    Új számítógépet rakok össze, főként szimulátorokra (FSX, DCS World, Rise of Flight), nagyjából meg is van a konfig, így néz ki:
    i5-4440 proci
    B85M-D3H alaplap
    2x4GB Kingston memória
    1 TB WD winyó (később talán veszek egy 120GB-os SSD-t, egyelőre a tárhelyre van nagyobb szükségem)
    + ház, táp, DVD-író

Videokártyán gondolkozok erősen, hogy melyik is legyen, ebben kérném a tanácsotokat. A fő cél, hogy ez a gép is kihúzza kb 5-6 évig lehetőleg mindenféle csere és újítás nélkül. Természetesen nvidia karik között nézelődtem eddig. Visszaolvastam rengeteg posztot és úgy látom, a DCS-nek szüksége van 4GB VRAM-ra. Régi kártyákat alapból nem nézegetem, inkább a 9-es szériában gondolkozom. A 4GB-os GTX960-ról vagy a 970-ről mit gondoltok? Használ valamelyikőtök ilyet? (Bár bevallom, kicsit drágának találom mindkettőt, de a 2GB-os 960-as meg kevésnek tűnik a szimekhez.)

Segítségeteket és építő jellegű hozzászólásaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
  • feca1229
    Megpróbálom megtalálni
  • beci43
    Olvass vissza,valaki már leírta pár hónapja hogy lehet.Használd a keresőt.
  • gsg16
    akarom!!
  • feca1229
    Üdv!
    Tud valaki segíteni? A problémám a következő: Vannak moduljaim a STEAMen és a WORLDben is. Azt tudom, hogy a STEAMen lévő modulokat fel lehet rakni a WORLDbe, én elkezdtem átpalolni tehát, hogy egy helyen legyenek, és csak annyi dolgom volt, hogy a STEAMen lévő moduloknál a kis pipát kivettem mielőtt inditottama játékot aztán a átléptem a WORLDbe és ott a modul manegernél pedig feldobta az inónstallást, installáltam és rendben is volt minden. A gond csak most jön, a MIG-21, FC3, F-15C -nél viszont nem dobta fel az insatallását a WORLD, hanem vásárlom vagy letöltöm, én letöltöttem és mikor lejött akkor mikor kérte, hogy hova tegye akkor kijelöltem neki a D meghajtómban lévő WORLD és akkor megállt és az irrta, hogy installájam vagy updateljem valamilyen verzio számú DCS WORLDöt, volt már valakinek ilyen gondja?
  • Willenbrock
    Köszi. Kár,hogy ilyen lassan haladnak velük, sokkal vonzóbb lehetne ez a szim rendes autentikus térképekkel.
  • Cancri55
    Ez valami brutál jó, és a rázkódást is megoldotta, egy valamit nem értek, a hátsó fertályt miért nem építette meg, hogy kivetíthető legyen, akkor már vadász szempontjából is tökéletes lenne. Én személy szerint rendszeresen nézek hátrafelé, engem nagyon zavarna, ha hátra nem látnék semmit. Kopterhez tökéletes.
  • wittman
    SPO-15 besugárzás jelző működése:

DCS FC3 Flight manual 212-213 oldal.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.05.02. 22:05:12
  • GaBika6
  • molnibalage83
    Az X52 az én tapasztalatom szerint egy katasztrófa. A csúszka akármekkora deadzone-t adsz neki rickeg, nálam az első gyári hibás volt, a másodiknál meg a kábel nem bírt 3 évet sem.
  • molnibalage83
    Naná, mert a minden duma ellnér, a DCS a Flanker 2.0 leszármazottja és abban is volt Kuznyecov.
  • VO101Tom
    A T-16000-et olvastam sok helyen, hogy az olcsóbb joy-ok közül az egyik legjobb. Hall szenzor miatt preciz és a sok használat sem koptatja el (sima pótméteres joyok a sok használattól kikopnak, ellenben a hall szenzorban nincs mechanikus kopás)
  • sakkay
    Kb 10000. Mármint 8 lenne, csak ha olx-en küldöm majd 2000 levonnak postára. Tehát ha valaki eljön érte akkor 8. Ja és Győr.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.05.02. 19:03:55
  • Indi69
    "Pedig a besugárzás jelzőról van a manuálban is leirás és elég érthetően is van leirva" Ezt hol találom?
  • Frenky
    Kösz :-) Nekem nem kell sok gomb, csak legyen stabil, megbízható az irányítás_a :-)
  • repvez
    Pedig a besugárzás jelzőról van a manuálban is leirás és elég érthetően is van leirva, a sziluett körüllévő ledek száma a besugárzás erősségét az alsó számozottak a radar tipusát a két nyil pedig az irányát mutatja.DE majd jönnek hozzárétőbbek aztán bővebben elmondják.

Ja és ha villog és minden hogyan cikáznak a fényei akkor az egyik kezed a katapult karon legyen :P
  • repvez
    Ebben ugyan az a rendszer dolgozik mint a warthogban, tehát a precizitással nem lehet gond és a potik sem fognak elkpni benne. Az egyetlen dolog, hogy mennyire elég a gombok száma és elrendezése számodra. .Sztem jó választás ez.
  • Indi69
    Sziasztok. A piros nyíl jelölte műszerről tud valaki magyar ismertetőt? Én nem találok
  • Frenky
    Kösz az infókat, ezt is nézegettem, de nem ismerem. Thrustmaster T-16000M Flight Stick Valaki azt írta, hogy elég precíz cucc.
    Exkluzív precíziós technológia: HEART¿ HALLEFFECT PONTOS technológia!
    • 3D (Hall Effect) mágneses érzékelők található! - ez valami újítás?

A vezeték nélkülit én sem szeretem, még egérben sem, kidobtam vagy kettőt már....
    A Joynál is késhet meg kihagyhat?

Utoljára szerkesztette: Frenky, 2015.05.02. 18:18:13
  • Hecker007
    Mindkét Saitek jó szerintem, FLY5-öm volt én szerettem nagyon kicsit recseg-ropog a szar kialakítása miatt viszont pontos, jól programozható és aránylag sok a gomb is rajta.
  • Indi69
    Üdv. árát kérdezhetem? És merre?
  • macleody
    Az biztos, hogy vezetéknélkülit nem vennék.
  • TG Gida
    Én a cyborgra szavaznék, a logi meg mint említette valaki sosem tudott joystickot csinálni. Használt x52-ben nem gondolkodtál? Jófogáson láttam egyet 30-ért.
  • sakkay
    Nekem van eladó egy ms sidewinder2 ffb. Szerintem ez messze jobb mint ezek, de nézz utána.

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.05.02. 15:29:19
  • Frenky
    Hi! Akkor melyiket?
    Saitek Cyborg F.L.Y 5 vagy Saitek Avi8R-01 esetleg ez Logitech freedom 2.4 cordless Egyenlőre ezek jöhetnek számításba, a jelenlegi BUX_IndeXem miatt :-)
  • i robot
    Ez hatalmas! Tie fighter is lesz?
  • feca1229
    :-D
  • artivizsla #15258
    Miért neked még nincs meg ? :))

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.05.02. 12:14:35
  • feca1229
    Azért ez furcsa, egyetlen egy ruszki gép vabn ami jó a hordozóhoz, a hornet szerintem még a picsában sincs. A második vh. gépek közül pedig már több is kész sőt a többi aránylag készülget, erre az ide jó mapot meg pihentetik! Tipikus! Már azon sem lehetne meglepődni ha egyszer bejelentik az X szárnyút a star warsból, és majd mellé megcsinálják vörösbárónak a gépét csakhogy párban legyenek.
  • VO101Tom
    A Normandia térképet leállították, Hormuzi szoros lesz kiadva előtte, az kell a hordozóhoz meg az F-18-ashoz. Elvileg utána folytatják a Normandiát.
  • gsg16
    ígéretek vannak.addig meg továbbra is minden folytatódik tovább a Fekete-tenger partján.
  • hooah
    Majd DCS World 2 lesznek, legalább is igéret van rá. De, hogy korea lesz vagy sem azt nem tudom.
  • Willenbrock
    Sziasztok! A DCS-hez vannak már rendes térképek? Pl milyen térképek vannak a 2. világháborús gépekhez,vagy a Mig-15/F-86-hoz van Korea térkép?
  • feca1229
    Akkor lövésem sincs róla... nekem nem volt ilyen gondom eddig. Majd oszd meg velünk ha rájösz.
  • VO101Tom
    Az elmúlt pár hétben annyi melóm volt, hogy hétvégén sem jutottam repkedés közelébe, jövő héten már több időm lesz, akkor megnézem én is. A legújabb peccsel még nem is repültem.

ED Fórumon nem látom, hogy téma lenne ilyen ok nélküli leállás.

Esetleg, ha felvennéd és yt-ra feltolnád, akkor hátha látunk valamit, ami okozhatja ezt...
  • PhantomAss
    hát van amikor besül, de akkor hirtelen beáll a motor és ennyi, beékelődik
    amiről most beszélek az viszont nem ilyen, simán megy a motor csak kihagy, köhög, nem veszi fel a fordulatot és nincs üza nyomás
    olyan mintha elfelejtenék valamit bekapcsolni vagy beállítani, nem tudom igazából mi lehet :D
  • feca1229
    A fordulatszámot és az ata. figyeled? Nem sült be a motor?
  • Fürtös
    Alapból ki van kapcsolva, nekem akkor szokott felszállás után rögtön beállni ha elfelejtem átkapcsolni.
  • PhantomAss
    sosem kapcsolom manuálra, mindig automatán van
    át kellene kapcsolni?