Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • feca1229
    Üdv!
    Tud valaki segíteni? A problémám a következő: Vannak moduljaim a STEAMen és a WORLDben is. Azt tudom, hogy a STEAMen lévő modulokat fel lehet rakni a WORLDbe, én elkezdtem átpalolni tehát, hogy egy helyen legyenek, és csak annyi dolgom volt, hogy a STEAMen lévő moduloknál a kis pipát kivettem mielőtt inditottama játékot aztán a átléptem a WORLDbe és ott a modul manegernél pedig feldobta az inónstallást, installáltam és rendben is volt minden. A gond csak most jön, a MIG-21, FC3, F-15C -nél viszont nem dobta fel az insatallását a WORLD, hanem vásárlom vagy letöltöm, én letöltöttem és mikor lejött akkor mikor kérte, hogy hova tegye akkor kijelöltem neki a D meghajtómban lévő WORLD és akkor megállt és az irrta, hogy installájam vagy updateljem valamilyen verzio számú DCS WORLDöt, volt már valakinek ilyen gondja?