Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Mennybe emeljem? Elfogult...? Az agyon istenített SP4 féle adatbázist gyakorlatilag leköptem. Ezt használja mai napig a BMS4 is... Csak az majd a 2. részben jön...
A játék súlyos korlátjait folyamatosan sorolom. Ódivatú grafikai motor, rossz adatbázis, elavult 3D modellek, egy helyszín, a PMC helyszínek befejezetlenek, csak F-16-tal lehet reülni, gyenge multi kód régi változatokban, körülményes használat. (Lehet, hogy ezek egy része más a 2. részben van, nekem összefolyt, mert kettévágtam a Falcon széria ismertetőt.). Ami igazán süvegelendő az a kitartás, amivel fejlesztették és fejlesztik ma is. Nem tudok még egy olyan játékot mondani, aminek ennyire régi forráskódja van, ennyire komplex és ingyen szívszerelemből fejlesztik. Ezt kár lenne tagadni.
Egyébként meg az F-16 egyáltalán nem a szívszerelmem technikaitörténeti szempontból érdemei elismerése mellett.
A Falconnal kb. 6 éve nem repültem végig egyetlen hadjáratot sem egyébként, még a saját modommal sem. Arra nem volt időm, az alap adatbázis meg számomra olyan pocsék, hogy inkább nem tolom. A következő részben lesz még bőven negatívuma említve a szériának, ha ebben nem volt, persze az érdemek elismerése mellett.
Néha azt érzem, hogy nem elég figyelmesen olvassátok. :(
A DCS / LOMAC szériát minden hibája ellenére gyakorlatilag szinte a jövő egy igaz istenének állítottam be. Az Falcon szériáról meg kicsit bővebben írok, mert baromira összetett és szerinem történetileg is érdekes és már mennybe emelem...? Egyébként meg, ha F-15E-vel készült volt, akkor is toltam volna anno. A dinamikus hadjárata egyszerűen verhetetlen volt. A DCS-sel meg akkor sem játszenék ma sem, ha most lenne benne F-16C. Ma is repkedtem vele, de látni akartam, hogy rossz időben vagy felhős időben mi van. FPS halál. A felhők felett repkedve olyan FPS zuhanás van, hogy csak pislogtam. Ez egyébként nem egyedi, a Falcon BMS4-ben is a rossz időjárás megjelenítése odacsapja az FPS-t...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.26. 00:13:40