Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ilyen is:
Tényleg jó lenne valami gyilkolászos repkedés is.
Wittman ajánlásával, mától követem a fórumot.
Érdeklődési kör A-10C és SU-25.
LG
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az meg egy másik kérdés, hogyha igy beteritem a tanokat akkor nem sérülnek .
Kedvencem mikor a standart 5T teherautó nyakába akasztom az 500 kg-os bombát és semmi nem történik <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.08.23. 10:18:39
A Béna.
Ezt tapasztaltuk mi is. Számtalanszor teszteltük az orosz csapásmérő gépek irányítatlan rakétáit is "buta" bombáit a DCS World akárhanyadik verziójában és egyre szarabb.
Nálunk is a bevált függesztmény: 4xUB-13-as és 4xB-20(S-8OFP2-vel). Még újra nagyon jó lett az S-25 is!
Bobmák sajnos régóta nem jók járművekre, pedig kedvencünk volt az RBK-250-es, de ma már ez használhatatlan.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
The released module will come with the following liveries:
Bulgarian
China – J-7 Type
Croatian (Avenger of Dubrovnik)
Cuba – Tigerstripe (Blue – Green)
Egypt – Tigerstripe (Sand/Brown)
Egypt – Tigerstripe #2 (Grey/Dark Grey)
Finland (HavLLv 31)
GDDR (East Germany)
Polish (1DLM – Babie Doly)
Polish (9.PLM – 9. Eskadra)
MiG-21 Demonstrator (MiG-21 demonstrator scheme)
Northeria – 32FS (Fictional BLUFOR Campaign Skin)
India – 15Sqn ‘Flying Lances’
India – 15Sqn ‘Flying Lances’ (Wargame Markings version)
Serbia (101. lae, Batajnica)
Southeria (Fictinal OPFOR Campaign Skin)
U.K. – Royal Aircraft Establishment
U.S. (Fictional – From Russia with Love)
VVS 234th GvIAP (Camouflaged)
VVS Grey Metal
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
IL-2-ben annyira jól megcsinálta valaki.
Apa kezdődik!<#alien>#alien> Csodák nincsenek Laca. Ha a DCS a CLOD meg a BOS össze lenne gyúrva, az adná ki a non plus ultra szimet. Így marad az, hogy mindegyik jó valamiben. Ráadásul a dcs még rejt számodra pár meglepit, én addig rá sem nézek amíg nem jön ki az EDGE. Aztán majd kiderül az igazság..mert ugye várunk erre mióta is??????
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én hiányolom a Tornadot, Harriert. Igen, jöhetne 16-os, 18-as. De csipáznék egy FASZA Tomcatet is.
Aztán Mi-24-et, Pipacsot.
Vagy egy fasza F4-et 😊
F-105 is jöhetne.
Szóval volna itt ötlet kérem 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mióta moduláris a DCS és nyitott harmadik fél számára, azóta kis túlzással akár buszt is kiadhatna valamelyik cég ha átmegy az EDe tesztjén.
Szóval ha most én, mint a margaréta mgtsz csinálok egy Claas Dominator szimet és csont nélkül átmegy EDe tesztjén, akkor lesz a DCS-ben kombájn.
Igazából ami necces az két dolog.
Az egyik az, hogy egy "világtérkép" vagy valami hasonló kellene. Illetve ha valaki kiad egy olyan gépet ami koreában volt a csúcson, akkor azok adjanak hozzá mapot is!
És a másik ebből következik. Ez a valaki adjon ki legalább néhány AI gépet a korszaknak megfelelően.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A FB_ON is elérhető a csoport: DCS World MAGYAR Felhasználók.
Szép napot :-)
bár hogy klasszikusokat idézzek: Mindenki tudja hogy kávét iszom miközben a radart nézem? Igenis tudjuk uram 😊
Herr Leon, szép ez. De mikor lesz ez egy rendesen működő világ? Mert jönnek innen onnan gépek (Dora, Muszti, MiG21 pl) de nem látom hogy élne az egész valami egységes koncepcióval. Olyan mintha nem lenne eldöntve hogy mit is akarnak. II. vh-t koreát, vagy modern szimet. Pedig szívesen fogadnék egy Hornetet, vagy SH-t. De kiegyeznék egy Falconnal is. A falcont már boldog boldogtalan szolgálatba állította, szóval lenne miről modellezni. Szeretem az A10-et de kéne valami gyorsabb is 😄
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.08.21. 10:17:21