Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
Jól fognak mutatni pl. Szocsiban, meg Szu-27-tel kötelékben. Sokeszű ED..😛

MiG-15-ről hír?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DonZorro
August 2014 – Fw 190 D-9 Dora
October 2014 - BF-109K
December 2014- Spitfire IX
March 2015 - P-47D-30

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro

DonZorro

0sm
Csütörtök este van lassan.... valaki bonbázni? 😊
jön?

Apex

0sm
Ma nekem nem jó, de a csütörtök este annak ígérkezik.

Tegnap voltam fent TS-en, de csak az Arma szobában láttam aktivitást, így meghúzódtam az egyik félreeső lyukban... és közben lenyomtam egy küldit:
10e láb magasból, 4 db, egymástól 40 miliszekundum késleltetéssel oldott 87-es cluster bombával ki is fújtam az ellenség orrát. 😊

Apex

Szerda este 9-től? A10 party engem is érdekel! 😉
<#worship><#worship><#worship><#wow1>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Borisz80
Szééép!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Ez de durva!

Ka-50

0sm
Akár ma este is...

Apex

Sziasztok Nekem meg volna ilyenem:

meg ilyen is:

Sziasztok. Ha esetleg valaki tud eladó trackir-t akkor szóljon légyszi'.

Cancri55
Az a-10c vonal engem érdekel!!!!!

"Frenky" Szereti a Mustangot :-) Lehet nekem kellene mennem "cél"gépnek... :-)

Tényleg jó lenne valami gyilkolászos repkedés is.

Gabi én nem hagynám magam<#nevetes1>, baxas oda a Musztánggal!<#alien>

Üdv Mindenkinek!
Wittman ajánlásával, mától követem a fórumot.
Érdeklődési kör A-10C és SU-25.

LG
Sziasztok, újra elkezdtem játszani, és láttam, hogy a kamov ciklikus karján van egy spu-9 ptt gomb. Ez mire való?
Már vagy öten toljuk a fókát a CLoD-os bagázsból online szerveren. Kellene pár cél is <#nyes>

Borisz80
Frenky szereti a mustangot.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Én ma csapattam a mustangot. A földhöz min. 8szor 😞
<#nevetes1>

macleody
Winnetou. 😛
GaBika6
Hali! Ki szokott mustang-al csapatni?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

<#nevetes1>

macleody
Alap. FC3 szintű szarokra nem adok ki pénzt 😊
kapcsolható fülkével!

macleody
Én már megrendeltem a halálcsillagot.
repvez
Ott a pont! Az ezek utáni kiadásban meg az X-wing lesz de a tie fightert az nem csinálják meg,mert akkor lenne ellenfele is.
jól néz ki.most majd lehet olyan videókat gyártani,ahol ezek a gépek kötelékben repülnek az F15-el,és a mustanggal,a Fekete-tenger partjainál.vissza a múltba!gondolom a következő gép a Vörös Báró Fokker Dr.I-e lesz,aztán Louis Blériot, Blériot XI-ese következik,kapcsolható fülkével.de lehet,hogy a Hindenburgot is kiadják,szintén kapcsolható fülkével.<#taps>

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hi! Tegnap csináltunk egy röpke fegyverzet tesztet, persze én csak néztem 3G0_t.

repvez
Egyébként hacsak látványnál maradunk, az is elég fura, hogy a legutoljára felrobbanó bombánál jelenik meg először a szürkés füst majd megy hátra ahol elöbb felrobbant a bomba.A másik meg, hogy úgy eltünik egy pillanat alatt minden füst, hogyha nincs találat akkor megsem lehet látni, hogy hova szortad le öket.

Az meg egy másik kérdés, hogyha igy beteritem a tanokat akkor nem sérülnek .
Egyáltalán tudnak erről a hibáról ED-ék?
Kedvencem mikor a standart 5T teherautó nyakába akasztom az 500 kg-os bombát és semmi nem történik <#nezze>
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.08.23. 10:18:39

A Béna.

Dugják fel maguknak az egészet. uff...
Köszi a videót!

Ezt tapasztaltuk mi is. Számtalanszor teszteltük az orosz csapásmérő gépek irányítatlan rakétáit is "buta" bombáit a DCS World akárhanyadik verziójában és egyre szarabb.

Nálunk is a bevált függesztmény: 4xUB-13-as és 4xB-20(S-8OFP2-vel). Még újra nagyon jó lett az S-25 is!
Bobmák sajnos régóta nem jók járművekre, pedig kedvencünk volt az RBK-250-es, de ma már ez használhatatlan.
Papa01
Ezen én is megdöbbentem...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Borisz80
Nem látok "Hungary" skint.... biztos mellreszívták a dolgokat <#mf1>

The released module will come with the following liveries:

Bulgarian
China – J-7 Type
Croatian (Avenger of Dubrovnik)
Cuba – Tigerstripe (Blue – Green)
Egypt – Tigerstripe (Sand/Brown)
Egypt – Tigerstripe #2 (Grey/Dark Grey)
Finland (HavLLv 31)
GDDR (East Germany)
Polish (1DLM – Babie Doly)
Polish (9.PLM – 9. Eskadra)
MiG-21 Demonstrator (MiG-21 demonstrator scheme)
Northeria – 32FS (Fictional BLUFOR Campaign Skin)
India – 15Sqn ‘Flying Lances’
India – 15Sqn ‘Flying Lances’ (Wargame Markings version)
Serbia (101. lae, Batajnica)
Southeria (Fictinal OPFOR Campaign Skin)
U.K. – Royal Aircraft Establishment
U.S. (Fictional – From Russia with Love)
VVS 234th GvIAP (Camouflaged)
VVS Grey Metal

TG Gida
Jó volt! Láttuk élőben a hídról.<#taps>

Isten áldja a pogányokat!

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Faxa!

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Valakinek nincsen véletlenül eladó g 940-e?<#smile>

repvez

Egy kis bemutató IRL 😊 (valaki esetleg DCS-ben lerepülné ? 😛 )
Borisz80
Ha nagyon magyíríthatnátok van, le lehetne fordítani a rádiózást is. Mármint kicserélni magyar szinkronra az oroszt vagy angolt. 😉
IL-2-ben annyira jól megcsinálta valaki.

GaBika6

Őőő mit mondtam...
Apa kezdődik!<#alien> Csodák nincsenek Laca. Ha a DCS a CLOD meg a BOS össze lenne gyúrva, az adná ki a non plus ultra szimet. Így marad az, hogy mindegyik jó valamiben. Ráadásul a dcs még rejt számodra pár meglepit, én addig rá sem nézek amíg nem jön ki az EDGE. Aztán majd kiderül az igazság..mert ugye várunk erre mióta is??????

GaBika6
Valakinek lenne kedve lefordítani, magyarosítani a traininget? Elmondanék mindent hogy csak fordítani kéne. A Training feliratok magyarul jelennének meg, angolul menne a szöveg, de vállalkozóbb kedvűek azt is magyarosíthatnák...

Ötlet az lenne, csak éppen ezt is RUtardok fejlesztik.

Her Laca
Ezer éve nem Il2 őztem😊) Volt most ,hogy valóban rommá lőttem és akkor nagy kegyesen kitette a nav fényeket ,de az volt a tuti ha szárnytalanítottam😊 Mondjuk egyszer utánam lőtt ,volt egy kis kopp,és fél perc múlva megállt a moci mint a szög.😊 Jelét sem láttam,azaz mondjuk a harc közben éppen nem néztem a műszereket.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.