Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Reaper is elolvasta és teljesen korrektnek ítélte meg úgy, hogy még vissza is kérdeztem rá. Sok összezördülés volt köztük, de még szerinte sem olt semmi fika az írásban. Pro és kontra végigmentem benne, nem hallgattam el semmit. Az írás nagyobb része szól arról, hogy mit tud a DCS és mit nem tud. Ezen felül ahogy már írtam, az eredeti címe az volt, hogy "Szimulátor történelem Molnibalage szemszögéből".
Az n+1 irányváltás meg pénzlehúzásnál meg még finom is voltam. No offense, de minden épeszű fejlesztő úgy kezdene el egy új szimulátort fejleszteni, hogy a "core" az nem egy leenedő modul. Ők kétszer is behazudták ezt...
A lezárása meg különösképpen pozitív volt és nem azt írtam, hogy "ebből a szarból soha nem lesz semmi"... Mondj olyan AAA címeket, ahol alap particle effektek úgy működnek, hogy diavetítést csinálnak 5+ év után is. Ehm....
Ehhez képest a CA lehetőségei az alap DCS modullal és a DCS 2.0 szinte már kióra megvett engemet. Na, várd majd meg a Falcon 4.0 történetéről szóló részt. Azzal sem bánok kesztyűs kézzel, ott is van miről bőven beszélni. Csak a nagy difi, hogy azért senki nem kért pénzt négyszer alap dolgokért...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.22. 15:41:14